Delije, objavljene su cene karata za utakmicu sa Irtišom!
Foto: Filip Plavčić

NIJE SKUPO

Delije, objavljene su cene karata za utakmicu sa Irtišom!

Svi navijači Crvene zvezde koji imaju sezonsku kartu za severnu tribinu, moći će sa njom da uđu na južnu tribinu stadiona. Takođe, u redovnoj prodaji dnevnih karata moći će da se kupi karta za jug

Objavljeno:

FK Crvena zvezda je nakon utakmice sa Florijanom kažnjena zatvaranjem severne tribine stadiona „Rajko Mitić“ na prvoj narednoj evropskoj utakmici.

Zbog toga, severna tribina našeg najvećeg stadiona će u četvrtak na utakmici protiv Irtiša biti prazna. Zbog toga će najvatreniji navijači na ovom meču biti stacionirani na južnoj tribini.

Ne ide Partizan na Olimpijakos?! (FOTO)

Svi navijači Crvene zvezde koji imaju sezonsku kartu za severnu tribinu, moći će sa njom da uđu na južnu tribinu stadiona. Takođe, u redovnoj prodaji dnevnih karata moći će da se kupi karta za jug.

Blagajne stadiona „Rajko Mitić“ počeće sa radom u ponedeljak, 17. jula, i svakog dana biće otvorene od 11 do 19 časova, osim na dan utakmice kada će raditi do 20 časova i 30 minuta.

BOMBA! Zvezda našla zamenu za Manojlovića! I to kakvu... (VIDEO)

Cene karata su sledeće:

Jug — 400 rsd; Istok — 600 rsd; Zapad — 800 rsd;

Karte za ovu utakmikcu već mogu da se kupe preko interneta, kao i karte za prvo kolo Superlige Srbije (Crvena zvezda - Radnički Niš).

BONUS VIDEO: Šetalica Grobara na meču protiv Budućnosti

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.