NE IDEMO U RAT! Reči Darka Kovačevića mora da pročita svaki navijač Partizana i Zvezde! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

JAKE REČI

NE IDEMO U RAT! Reči Darka Kovačevića mora da pročita svaki navijač Partizana i Zvezde! (FOTO)

- Olimpijakosu je u interesu da se plasira u Ligu šampiona i favorit je protiv Partizana, ali to je samo na papiru, jer nema lakih protivnika - istakla je legenda jugoslovenskog fudbala

Objavljeno: 17:16h

Savetnik predsednika Olimpijakosa Darko Kovačević rekao je kako očekuje da fudbal bude u prvom planu u potencijalnim duelima sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

- Nema potrebe za incidentima, mi samo igramo fudbal, ne idemo u rat. Očekujem dobru atmosferu u duelima dva kluba - rekao je Kovačević.

Žrebom u Nionu je odlučeno da se Olimpijakos i Partizan sastanu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ako prvak Srbije prethodno eliminiše Budućnost, koju je pobedio sa 2:0 u prvom meču na svom terenu.

PAKAO NA TERENU, A JOŠ VEĆI PAKAO NA TRIBINAMA: Beograd i Atina će biti ratne zone! (FOTO) (VIDEO)

Darko Kovačević, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Olimpijakosa, rekao je da očekuje težak duel sa Partizanom.

- Olimpijakosu je u interesu da se plasira u Ligu šampiona i favorit je protiv Partizana, ali to je samo na papiru, jer nema lakih protivnika. Jednostavno, moj interes i interes svih u atinskom klubu je da prođemo dalje - rekao je Kovačević.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

On je naveo da je grčki prvak napravio dobru ekipu, a posebno je izdvojio Jagoša Vukovića, Emanuela Emenikea i Vadisa Ođiđa-Ofoea.

- Napravili smo dobru ekipu, imamo dobrog trenera, ali neće biti lako i ne smemo da se opuštamo - istakao je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i dodao da očekuje još pojačanja u predstojećem periodu.

Partizan i Olimpijakos su odmah napravili dogovor koji će verovatno razljutiti i Grobare, i Gejt 7 i Delije!

Prema njegovim rečima, gostovanje u Beogradu neće biti nimalo lako.

- Znamo kako je igrati u Beogradu, veoma je teško protiv Crvene zvezde i Partizana. Treba da budemo koncentrisani i pokažemo kvalitet, a nadam se da već u prvoj utakmici možemo do povoljnog rezultata - rekao je Kovačević.

Ako prođe, Partizan će u prvoj utakmici biti domaćin Olimpijakosu 25. ili 26. jula, dok će se revanš igrati sedam dana kasnije u Atini.

BONUS VIDEO: Leonardo potpuno emotivno otvorio dušu posle Budućnosti

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.