Milojević posle Irtiša: Ne može jedna greška da baci senku na dobru igru!
Foto: Nebojša Mandić

BILO JE TEŠKO

Milojević posle Irtiša: Ne može jedna greška da baci senku na dobru igru!

Trener Zvezde je naveo da je njegova ekipa odigrala korektno, kao i da ima mesta za napredak...

Objavljeno:

Trener Vladan Milojević je uprkos ispuštenom trijumfu u nadoknadi vremena bio zadovoljan partijom svojih igrača protiv tima koji se branio, kako on kaže, u "gustom bloku". - Tražili smo strpljenje, prostor za probijanje po boku i imali smo par šansi baš nakon toga. Znalo se da ih neće biti mnogo... Pretili su nam iz prekida, imaju dosta visokih igrača. Kod rezultata 1:0 smo sve kontrolisali, ali... Pogledaćemo još taj poslednji trenutak - kazao je trener Milojević o neobjašnjivom potezu iskusnog Dušana Anđelkovića koji je "očešao" loptu u skoku, u bezopasnoj situaciji po njegov tim.

GLUPOST KAKVA SE NE PRAVI NI U BETON LIGI: Zvezda bez pobede u Kazahstanu zbog penala u 93. minutu! (VIDEO)

- Teško je kad onako primite gol, a imate pozitivan rezultat - dodao je on. Trener Zvezde je naveo da je njegova ekipa odigrala korektno, kao i da ima mesta za napredak, a da ga raduju i nastupi novajlija Jovičića i Kanga kao i podizanje nivoa fizičke pripreme.

foto: Nebojša Mandić

- I da smo pobedili ne bi bilo gotovo. Bravo za moje momke, pokazali su karakter... - kazao je Milojević i dodao da se drugo "poluvreme" ipak igra u Beogradu i da trenutno ne može da oceni kakve šanse za prolaz ima Irtiš. O kratkom periodu za adaptaciju... - Ne bih puno pričao o tome. Jeste bilo naporno, ali to je naš posao, naš život i moramo sa time da se suočimo.

GOTOVO! Poznata je sudbina Branka Lazića!

Na konstataciju da je Zvezda imala potpuna kontrolu u odbrani do penala, odnosno da je novi štoperski tandem Damijen le Talek - Vujadin Savić dobro odradio posao kaže sledeće... - Ne može tim da se pravi jednim potezom i jednim treningom, potrebno je strpljenje. Igrači treba da se poznaju, da se osećaju u igri... Promenili smo tandem štopera, igrali su Le Talek i Savić, ali desila se individualna greška, loš trenutak, što ne može da baci u senku partiju kompletne zadnje linije, koja je funkcionisala dosta dobro - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO: Srđan Plavšić u zagrljaju Slavoljuba Srnića posle pobede nad Florijanom

(Espreso.co.rs/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.