LUDILO NA MEČU SRPSKOG JUNIORA NA VIMBLDONU: Hteli da mu zabrane da igra zbog gaća, a neverovatno je šta se sve izdešavalo!
Foto: Printscreen/Twitter/@BasiaID

Niz bizarnosti

LUDILO NA MEČU SRPSKOG JUNIORA NA VIMBLDONU: Hteli da mu zabrane da igra zbog gaća, a neverovatno je šta se sve izdešavalo!

Duel će biti na kraju nastavljen u sredu, jer se na sve nadovezao i pljusak

Objavljeno:

Duel osmine finala na juniorskom Vimbldonu između srpskog predstavnika Marka Miladinovića i Ejdana Mehjua iz Velike Britanije prekinut je pri rezultatu 5.5 u drugom setu i prednosti za Srbina, dok je prvi pripao domaćem junioru 6:0.

Ipak, ono zbog čega će se pričati o ovom meču jeste niz bizarnih događaja koji se dogodio i pre nego što je počeo i tokom njega.

Najpre je duel kasnio zato što je Miladinović imao crno donji veš koji se video ispod bele opreme, zbog čega je došlo do rasprave sa supervizorom i sudijama. Ipak, dozvoljeno mu je da igra uz upozorenje da sledeći put mora da izabere neki prikladniji.

Tako je meč počeo sa desetak minuta kašnjenja, ali to je toliko uticalo na mladog Srbina da je gubio poene i gemove u nizu, a ona je pri rezultatu 4:0 usledio novi prekid.

Jednom od skupljača loptica je pozlilo, počeo je da posrće, a potom se i ispovraćao na terenu, pa je reagovala hitna pomoć.

Kada je teren očiščen, duel je nastavljen, ali samo dok kiša nije počela da pada.

BONUS VIDEO: Šetalica Grobara na meču protiv Budućnosti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.