Totalno iznenađenje! Grof Božović doveo igrača koji je bio ogromna Zvezdina želja ovog leta! (FOTO)
Foto: Beta / Dragan Gojić

neočekivano

Totalno iznenađenje! Grof Božović doveo igrača koji je bio ogromna Zvezdina želja ovog leta! (FOTO)

Kako je saopšteno na sajtu Arsenala, defanzivni vezista je sa ovim klubom potpisao ugovor na dve godine

Objavljeno: 18:51h

Crvena zvezda definitivno ostala bez jednog od najavljivanih pojačanja.

U EVROPI OVO NE MOŽE DA SE DESI: Varvari umalo da ne dođu u Beograd iz NAJBIZARNIJEG MOGUĆEG RAZLOGA! (FOTO)

Srpski vicešampion ovog leta je već angažovao čak deset pojačanja, ali spisak tu ne bi trebalo da bude zaključen, pogotovo ako bude novih odlazaka i ako crveno-beli stignu daleko u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Jedan od igrača koji se nedeljama najavljivao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde jeste i Goran Čaušić, dosadašnji fudbaler Osasune i kada je izgledalo da je maltene pred vratima Marakane, danas je iz Rusije stigla iznenađujuća vest.

ĐOKOVIĆ SAŽVAKAO ŽILAVOG MANARINA: Srbin u četvrtfinalu Vimbldona, ali nas je zabrinuo zbog pomoći lekara u finišu! (FOTO) (VIDEO) Naime, Arsenal iz Tule, čiji je novi trener Miodrag ''Grof'' Božović, ovog popodneva je i zvanično potvrdio da je angažovao Čaušića!

Težak i bolan udarac za Budućnost! Bivši igrač Zvezde napravio skandal pred duel sa Partizanom i odstranjen je iz tima! (FOTO) Dvadesetpetogodišnji fudbaler je ''Zvezdino dete'', ali u seniorskoj karijeri je afirmaciju sticao u Radu, zatim turskim ekipama Eskišehiru i Manisi, a prošlu sezonu je proveo u španskoj Osasuni.

Srpska kolonija! Bivši igrač Zvezde i nekadašnji reprezentativac stižu u Đenovu! (FOTO)

Novak je prošao u četvrtfinale Vimbldona, ali su njegove reči posle pobede zabrinule celu Srbiju! (FOTO) Kako je saopšteno na sajtu Arsenala, defanzivni vezista je sa ovim klubom potpisao ugovor na dve godine.

Pričalo se da se dogovorio s Partizanom, a on je završio u Zvezdi i nosio čak kapitensku traku! Sad je otvorio dušu o tome! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.