Pričalo se da se dogovorio s Partizanom, a on je završio u Zvezdi i nosio čak kapitensku traku! Sad je otvorio dušu o tome! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

oproštaj od Zvezde

Pričalo se da se dogovorio s Partizanom, a on je završio u Zvezdi i nosio čak kapitensku traku! Sad je otvorio dušu o tome! (VIDEO)

Marko Petković posle četiri godine boravka na Marakani prisetio se svega što je doživeo

Objavljeno:

Marko Petković je ovog leta po isteku ugovora napustio Crvenu zvezdu i prešao u moskovski Spartak.

Sada već iskusni desni bek je proveo četiri godine na Marakani i upravo on je bio gost najnovije epizode "Zvezda TV" u kojoj je govorio o svom boravku u voljenom klubu.

EMOCIJE SU BILE JAČE: Igrač Zvezde zaplakao ispred svlačionice posle Radničkog! (VIDEO)

foto: Nebojša Mandić

Pričalo se zimus da će produžiti ugovor kako bi crveno-beli zaradili na njegovom transferu preko leta, ali to se nije dogodilo.

- Znao sam da ću otići, jer mi je isticao ugovor. Zato sam se trudio da što duže budem na Marakani kao igrač voljenog kluba. Nisam znao kako će to drugi komentarisati, ali radio sam ono što mi je tražilo srce i bilo je zaista teško - osvrnuo se Petković na to što ipak nije produžavao ugovor.

foto: Nebojša Mandić

Interesantno je da je kada je dolazio u Zvezdu, pre toga bio već viđen kao pojačanje najvećeg rivala. Pričalo se tada da se sve dogovorio sa Partizanom, ali je na kraju skrenuo na Autokomandi i došao u Ljutice Bogdana.

- Otišao sam tamo gde je srce htelo i to bih poručio svakome ko voli Zvezdu. Ne gledajte finansijske aspekte, u kakvom god trenutku klub bio, Zvezda je Zvezda i verujte mi, ovo što se ovde doživi, teško da može igde drugo - Petković.

BONUS VIDEO: Oproštaj Srđana Plavšića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.