OD ISTERIVANJA IZ HUMSKE DO POTPISA ZA ZVEZDINOG DŽELATA: Bivši Partizanov Dominator konačno ima klub!
Foto: Fonet/aleksandar Koković

Zaustavljen pad u karijeri

OD ISTERIVANJA IZ HUMSKE DO POTPISA ZA ZVEZDINOG DŽELATA: Bivši Partizanov Dominator konačno ima klub!

Četiri probe nije prošao od kada je isteran iz Humske

Objavljeno:

Jeza prođe Grobare kada im se pomene ime Sedrika Gogue!

Momak iz Obale Slonovače je sav svoj fudbalski kvalitet i potencijala koji je pokazao u crno-belom dresu, uništio ponašanjem van terena i bančenjem po beogradskim klubovima a sve se završilo njegovim hapšenjem zbog vožnje u pijanom stanju.

foto: Dado Đilas

Uprava kluba iz Humske nije imala dilemu i oterala ga iz kluba, posle čega je njegova karijera krenula još više nizbrdo.

Usledile su neuspešne probe u Dinamu iz Kijeva, Aktobeu, Rigi i Rostovu, ali je sada konačno pronašao klub koji je spreman da preuzme rizik i to veoma poznat na ovim našim prostorima.

foto: Fonet/aleksandar Koković

Bivši mladi reprezentativac Obale Slonovače je potpisao ugovor sa Kairatom iz Almatija, kazahstanskim šampionom, koji je pre dve godine eliminisao Crvenu zvezdu iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Veoma sam zadovoljan što su ova dva momka potpisali ugovore sa Kairatom. Klub iz Almatija je veoma ambiciozan, tako da će ovo biti korisno partnerstvo za obe strane. Za Gogou mogu da kažem da je izuzetno jak igrač i da može da mnogo da napreduje. On je došao u Kairat kao slobodan igrač - rekao je tamošnjim medijima Goguin menadžer, Dimitrij Seljčuk, čiji je još jedan klijent potpisao za Kairat takođe, a reč je o Muhamedu Konati iz Malija.

BONUS VIDEO: Koktel KSS povodom svetskog zlata u basketu 3x3 - Dušan Domović Bulut

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.