LJUTITI MATIĆ TRENIRAO ODVOJENO OD TIMA: Pojavio se novi klub koji ga želi, ali je Čelsi sad podigao cenu na 40 miliona!
Foto: Reuters

Možda ipak promeni sredinu

LJUTITI MATIĆ TRENIRAO ODVOJENO OD TIMA: Pojavio se novi klub koji ga želi, ali je Čelsi sad podigao cenu na 40 miliona!

Srbin je razočaran zbog propalog transfera u Junajted

Objavljeno:

Nemanja Matić jako želi da promeni sredinu ovog leta, jer ne oseća poverenje Antonija Kontea i nezadovoljan je što mu se izjalovio transfer u Mančester junajted.

Srpski reprezentativac je na okupljanju ekipe Čelsija na početku priprema otvoreno iskazao nezadovoljstvo trenirajući odvojeno od ostatka tima.

foto: Nebojša Mandić

"Plavci" su stopirali njegov transfer na "Old Traford", jer su "crveni đavoli" im preoteli Romelua Lukakua, a to je prilično naljutilo sjajnog vezistu.

Međutim, sada je iskočio novi interesent za njegovu kupovinu.

"Korijere delo sport" na naslovnoj strani donoci priču o tome da je direktor Intera, Valter Sabatini, kontaktirao Čelsi u vezi sa transferom Srbina.

foto: Reuters

"Nero-azuri" su u ofanzivi od početka prelaznog roka, pojačanja se samo nižu, a ostalo je još samo da Lućano Spaleti dobije pouzdanog zadnjeg veznog posle odlaska Garija Medela, dok je na izlaznim vratima Žoao Mario.

Roma je odbila bilo kakvu mogućnost da proda Radžu Naingolana, pa je izbor pao na Matića za koga "plavci" sada navodno traćže 40.000.000 evra, što je 3 miliona više u odnosu na ono što su se dogovorili bili sa Junajtedom dok sve nije propalo.

foto: Reuters

Da li će se preseliti na "čizmu" ili će ostati na Ostrvu zavisi i od toga da li će Čelsi uspeti u nameri da dovede Bakajoka iz Monaka, ako mu i njega Murinjo ne preotme zbog stopiranja Matićevog transfera.

BONUS VIDEO: Koktel KSS povodom svetskog zlata u basketu 3x3 - Dušan Domović Bulut

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.