TRAŽIO SAM OD DOKTORA DA MI AMPUTIRAJU NOGE: Nisam mogao da spavam, plakao sam po ceo dan!
Gabrijel Batistuta je legenda argentinskog i svetskog fudbala, Foto: Profimedia

užas

TRAŽIO SAM OD DOKTORA DA MI AMPUTIRAJU NOGE: Nisam mogao da spavam, plakao sam po ceo dan!

Legendarni napadač plaća cenu što je često tokom karijere izlagao svoje telo prevelikim naporima i igrao povređen

Objavljeno:

Gabijel Batistuta je ispričao novinarima da je malo falilo da mu amputiraju noge.

Čuveni Batigol je bio teško bolestan i jedva se kretao a to je posledica neviđenih napora i rizika kojima se izlagao tokom fudbalske karijere.

- Imam problem sa hodanjem, jer sam za fudbal dao više nego što je trebalo. Volim ovu igru, taktike, treninge i sve što se događa na terenu. Nisam bio takav kada sam bio mlađi, ali fudbal je kroz godine postao moja strast. Postao je moj život i vazduh koji dišem. Nažalost, to je ostavilo traga mom zdravlju. Dao sam više nego što je telo moglo da podnese i zato danas plaćam cenu - ispričao je Batistuta medijima.

Čovek koji je stekao status božanstva kod navijača Fiorentine i Rome, priznao je da je prečesto koristio injekcije za blokadu bolova kako bi mogao da igra i da sada plaća ceh zbog toga.

- Toliko je bilo neizdrživo da noćima nisam mogao da spavam. Bol me je uništavala pa sam često tražio od doktora da mi amputira nogu. Srećom, rekao mi je da sam lud.

U svojoj dugoj i bogatoj karijeri Batistuta je igrao za Njuel Old Bojs, River Plejt, Boku juniors, Fiorentinu, Romu, Inter i Al Arabi u kome je završio karijeru 2005. godine. Za nacionalni tim Argentine je postigao 56 golova na 78 utakmica.

BONUS VIDEO: Koktel KSS povodom svetskog zlata u basketu 3x3 - Dušan Domović Bulut

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.