Dok Delije sa nestrpljenjem čekaju pojačanja u odbrani, Zvezda dovodi univerzalnog vezistu! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

stiže na marakanu!

Dok Delije sa nestrpljenjem čekaju pojačanja u odbrani, Zvezda dovodi univerzalnog vezistu! (VIDEO)

Pojedinci na Marakani smatraju da Gojkov najviše može da pruži kao zadnji vezni

Objavljeno:

Navijači grozničavo čekaju iskusnog štopera, priča se da će do polaska za Kazahstan biti finiširan transfer Milana Rodića, ali tu nije kraj aktivnostima sportskog sektora Crvene zvezde. Iako žele da slože, koliko je to moguće, tim za duel protiv Irtiša odgovorni sa Marakane misle na budućnosti. Otuda su nastavili da pune magacin kvalitetnom robom iz Srbije.

NAJVEĆI KOŠARKAŠKI PARADOKS: Kako neko sa 209 cm igra pleja, a neko sa 198 cm centra? (FOTO)

Prema saznanjima MOZZART Sporta sutra će četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom da potpiše jedan od najtalentovanijih igrača u zemlji rođenih 1998.godine Damjan Gojkov.

TO SE UČI SAMO NA SRPSKOM BETONU! Bulutova finta usijala društvene mreže, a od Španaca napravila predmet sprdnje celog sveta (VIDEO)

On je igrački porastao u OFK Beogradu, poslednje dve godine je bio član prvog tima, tako da ima ozbiljno iskustvo kada je reč o seniorskom fudbalu. Široj javnosti upao je za oku tokom igranja za Romantičare u Superligi. U toj sezoni skupio je 16 utakmica.

DA LI JE BAŠ SAD MORAO OVO DA KAŽE? Niko nije zabrinuo Grobare pred duel sa Budućnosti kao Leonardo! (FOTO)

Reč je o univerzalnom vezisti koji može da igra na više pozicija u manveru. Pojedinci na Marakani smatraju da Gojkov najviše može da pruži kao zadnji vezni, posebno kada je uparen sa višim i snažnijim fudbalerom kakav je, primera radi, Uroš Račić.

VELIKI PREOKRET! Da li je ovo najveće pojačanje Zvezde pred novu sezonu?!

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.