ELIMINISAĆEMO JE! Zvezda mu je tri puta zalupila vrata ispred nosa, a sada je došlo vreme za naplatu! Sa kamatom... (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

JAKA IZJAVA

ELIMINISAĆEMO JE! Zvezda mu je tri puta zalupila vrata ispred nosa, a sada je došlo vreme za naplatu! Sa kamatom... (VIDEO)

Tako bar tvrdi bivši fudbaler Borca, Vojvodine i Osijeka, koji je nekoliko puta bio pred prelaskom na Marakanu, ali... Sada je u Kazahstanu i spreman je na meč sa timom koji je nekada voleo

Objavljeno:

Protivnik Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope biće kazahstanski Irtiš, a stameni štoper kluba iz Pavlodara Mario Maslać bio je strelac možda odlučujućeg pogotka protiv bugarskog Dunava, zakazavši duel sa vicešampionom Srbije.

Irtiš je već debelo zagazio u sezonu, pa je već tu u prednosti u odnosu na srpskog vicešampiona, koji 14. jula stiže na megdan u Pavlodar.

- Prošli smo Bugare jer smo kvalitetniji. Čini mi se da smo još više protiv njih pružili zbog toga što nam je u mislima bilo to da ćemo igrati protiv Zvezde. Pogotovo nama iz Srbije. Ostvarila nam se ta velika želja - kaže Maslać za “Blic”.

Ljubimac Grobara, tri Srbina i bivši igrač PSŽ: Zvezda ide u Kazahstan, a ovo je sve što treba da znate o Irtišu iz Pavlodara! (VIDEO)

U Irtišu su još i Stefan Živković i Miloš Stamenković.

- Dobro smo prošli u prvom kolu, očekujem da ćemo se radovati i posle drugog. Dobro ste me razumeli, verujem da ćemo eliminisati Zvezdu. Na našoj strani je to što smo već uveliko u takmičarskom pogonu, a i prvi duel se igra kod nas i želimo kod kuće da upišemo dobar rezultat.

Maslać, nekadašnji igrač čačanskog Borca, Osijeka i Vojvodine, u nekoliko navrata bio je pred vratima kluba iz Ljutice Bogdana.

GROBARI ODLEPILI OD BESA! Novi igrač Partizana je osvedočeni Delija! (VIDEO)

- Meni će ova utakmica biti dodatni podstrek da ostvarimo pobedu pošto sam dva-tri puta bio nadomak toga da dođem u Zvezdu. Stoga, imam jasan imperativ. Želim da nadvisim crveno-bele i dokažem da sam odavno zaslužio da nosim njihov dres!

Sudeći po informacijama, Zvezdi neće biti lako u Pavlodaru.

- Dobro stojimo na terenu, homogena smo celina. Naš trener analizira svakog protivnika do detalja. Momci su spremni za velika dela, a uvek igramo na gol više.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.