ZBOG LJUBAVI PRISTAO NA DUPLO MANJU PLATU! Vejn Runi ima novi klub! (FOTO)
Foto: Reuters

BOMBA!!!

ZBOG LJUBAVI PRISTAO NA DUPLO MANJU PLATU! Vejn Runi ima novi klub! (FOTO)

Za Mančester je odigrao 13 sezona, 559 mečeva za i rekordna 183 premijerligaška gola, a sada napušta Old Traford

Objavljeno: 09:06h

Posao decenije na Gudison parku je pred vratima... Vraća se omiljeni sin Evertona, a junak Mančester junajteda iz prethodnih 13 sezona.

Vejn Runi je stigao na lekarske preglede u klub koji sa klupe predvodi Ronald Kuman.

CURE DETALJI O SUROGAT MAJCI: Ronaldu je ista žena rodila i blizance i prvog sina! Za Evu i Matea je platio 140.000 evra! (FOTO)

Gotovo svi mediji na Ostrvu javljaju da je Vejn Runi prihvatio platu duplo manju od one koju je imao u Junajtedu - oko 300.000 funti zajedno sa bonusima - odnosno da je postignut dogovor da njegov ugovor sa Mančesterom bude raskinut, te da za Everton potpiše kao slobodan agent.

Za Mančester je odigrao 13 sezona, 559 mečeva za i rekordna 183 premijerligaška gola, a sada napušta Old Traford i vraća se na Gudison, u klub u kojem je ponikao i afirmisao se!

TEO DOČEKAN CARSKI U KLIPERSIMA: Išao s trenerom na večeru, a zvezda tima je odmah došla da ga upozna i vodi u grad! (FOTO)

Đavoli neće biti u obavezi da Runiju isplate poslednju godinu ugovora - vrednost oko 15.000.000 funti - već će taj novac biti uključen u Lukakuov transfer. Računaće se zapravo kao obeštećenje koje Karamele neće platiti...

BONUS VIDEO: Oproštaj Srđana Plavšića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.