PANIKA U HRVATSKOJ: Modrić zbog frke s Mamićem neće više da igra za reprezentaciju?
Foto: EPA/Birgir Thor Hardarson

ne zna šta da radi

PANIKA U HRVATSKOJ: Modrić zbog frke s Mamićem neće više da igra za reprezentaciju?

Nije još doneo definitivnu odluku, ali ga je mnogo potresla prašina koja se digla zbog njegovog svedočenja

Objavljeno:

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić rekao je da se nalazi u teškoj situaciji, povodom celog slučaja oko bivšeg čelnika zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića, ali da mu je savest mirna, i dodao da još nije odlučio da li će nastaviti da igra za reprezentaciju Hrvatske.

- To je neugodna i komplikovana situacija, ali moja savest je mirna. Sada treba sačekati da se sve završi brzo. Ne mogu više da govorim o toj temi, nije prijatno, to je nešto što se dogodilo pre mnogo godina, a meni je teško zbog svega što se događa oko toga - rekao je Modrić.

foto: AP

Hrvatsko državno tužilaštvo je 19. juna optužilo Modrića za davanje lažnog iskaza u korist Zdravka Mamića, koji je optužen za nezakonito izvlačenje novca iz kluba. Tužilaštvo smatra da je Modrić na suđenju promenio jedan od ključnih delova svog iskaza iz istrage i to u korist Mamića, odnosno da nije govorio istinu o datumu kada je potpisan aneks ugovora oko podele odštete.

- Podnosim mnogo stvari u životu, pa ću sigurno i ovo. Nadam se da će se to što pre završiti, kako bih mogao da zaboravim. Sada postoje mišljenja protiv mene, a ne zna se prava istina. Zbog toga mi je teško, ali ne mogu da izađem iz svoje kože - rekao je vezni igrač Real Madrida.

foto: EPA/Stringer

Španska "Marka" prenela je da Modrić nije želeo da odgovori na pitanje da li će igrati za reprezentaciju.

- Reprezentacija? Nemam definitivno mišljenje. Videćemo. Sada samo želim da se koncentrišem na pripreme sa Real Madridom i da se dobro pripremim za novu sezonu - rekao je Modrić.

foto: Reuters

Evropski i španski prvak počinje pripreme u ponedeljak u Madridu, a zatim će u SAD odigrati tri pripremne utakmice protiv Mančester junajteda, Juventusa i Barselone.

- Ne znam do kada ću igrati. Ne mogu reći koliko mi godina još ostaje u fudbalu. Naravno da bih voleo da završim karijeru u Real Madridu, to mi je san, ali videćemo šta će biti - naveo je 31-godišnji Modrić koji sa Realom ima ugovor do leta 2020. godine.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija protiv Florijane

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.