ZVANIČNO OBJAVLJENO ČIJI JE LUKAKU: Ako su istinite priče o bonusima i ostalom, to je onda najskuplji transfer ikada! (FOTO)
Foto: Reuters

Nagađanja više nema

ZVANIČNO OBJAVLJENO ČIJI JE LUKAKU: Ako su istinite priče o bonusima i ostalom, to je onda najskuplji transfer ikada! (FOTO)

Može da dobaci čak do 100.000.000 funti

Objavljeno:

Nagađanja više nema! Mančester junajted je pobedio, Čelsi je izgubio!

Naravno, pričamo o Romeluu Lukakuu, koji je i definitivno novi igrač "crvenih đavola" koji su to potvrdili putem svog Tviter profila u subotu ujutru.

Pokušaj "plavaca" da u poslednjem trenutku ukradu svog nekadašnjeg igrača bivšem treneru i velikom rivalu, sa izjednačavanjem ponude Evertonu nije uspeo.

"Karamele" su se ipak opredelile za onih 75 miliona funti koje su stigle sa "Old Traforda".

Belgijanac sada ide na lekarske preglede, a potom na potpisivanje ugovora, a sve će to biti obavljeno u Los Anđelesu, gde se on i nalazi, a uskoro pristiže i kompletna ekspedicija Junajteda na početak priprema.

foto: Reuters

Izvori kažu da je Everton doneo ovakvu odluku i zbog dodatnih bonusa koji su uključeni u dogovor, a zavise od učinka napadača i uspeha tima. Navodno se pominje suma od 15 miliona funti, što sve kada se prevede u evra može da učini da ukupna vrednost transfera bude 102.000.000 evra, čime bi postao drugi najskuplji igrač u istoriji.

Takođe ima i druga verzija, po kojoj je u transfer, pored svega navedenog, uključen i Vejn Runi, odnosno njegov povratak na "Gudison", a procenjen je na 10 miliona funti, što čini ukupnu vrednost 100 miliona funti, čime bi bio srušen svaki rekord u istoriji fudbala.

BONUS VIDEO: DOK NOLE IGRA NA VIMBLDONU: Jelena Đoković u krevetu s nekim drugim

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.