Sjajne vesti za Grobare! Evo gde će moći da se gleda prenos utakmice Partizan - Budućnost! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

najbolje je gledati sa stadiona

Sjajne vesti za Grobare! Evo gde će moći da se gleda prenos utakmice Partizan - Budućnost! (VIDEO)

Podsetimo, prvi meč je na programu 11. jula od 20.45 u Beogradu, a revanš 18. jula u Podgorici

Objavljeno:

Dobre vesti za Grobare.

TRUJIĆ JE SAMO JOŠ JEDAN U NIZU! Kada srpski "navijači" uzmu pravdu u svoje ruke, šamaraju, pesniče i vade pištolje! (VIDEO)

Bar za one koji u utorak neće biti na stadionu u Humskoj 1. Obezbeđen je direktan prenos prve utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Partizan - Budućnost.

I to na dve televizije.

ZVEZDA POČINJE 13. OKTOBRA U GOSTIMA: Izašao kompletan raspored crveno-belih u Evroligi!

Signal sa Topčiderskog brda, u utorak od 20.45, emitovaće Radio televizija Srbije i TV Arenasport. Obe na svojim prvim programima, s tim što je TV Arenasport obezbedila i gledaocima u Crnoj Gori da prate meč.

foto: Dado Đilas

Ekstra povoljnost za navijače crno-belih i podgoričnog tima je u saznanju da je TV Arenasport osigurala i prenos revanša i da će slika sa Stadiona pod Goricom biti prosleđena za područje celog regiona bivše SFRJ, što znači da će svi oni koji ne budu, iz bilo kog razloga, mogli na tribine, uživati u prenosima balkanskog derbija.

ČISTKA U VOŠI: Umesto da zaštite igrače posle huliganskog napada, oni ih teraju iz kluba! I to BAŠ OVU četvoricu... (FOTO)

Podsetimo, prvi meč je na programu 11. jula od 20.45 u Beogradu, a revanš 18. jula u Podgorici. Pobednik dvomeča osiguraće još najmanje četiri meča u Evropi ovog leta.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.