PREDSTAVLJEN BABIĆ: Već prvom rečenicom je kupio ljubav svakog zvezdaša! (FOTO)
Foto: crvenazvezdafk.com

Za jaču odbranu

PREDSTAVLJEN BABIĆ: Već prvom rečenicom je kupio ljubav svakog zvezdaša! (FOTO)

Zlatni Orlić sa Novog Zelanda je stigao na jednogodišnju pozajmicu

Objavljeno:

Ono što je najavljeno tokom dana sada je postalo i zvanično! Crvena zvezda je predstavila Srđana Babića kao novog fudbalera.

Zlatni Orlić sa Novog Zelanda stigao je na jednogodišnju pozajmicu iz Real Sosijedada.

- Mnogo sam srećan što sam dobio priliku da igram za najveći klub na Balkanu. Drago mi je što su klubovi uspeli da se dogovore iako je malo potrajalo. Meni se sezona završila 12. juna jer se tamo igra dosta utakmica. Nakon kraćeg odmora počeo sam sa individualnim radom, ali trenutno nisam 100% spreman. Nadam se da ću moći da pomognem ekipi već u drugom kolu kvalifikacija - rekao je Babić.

Mladi štoper se nije previše naigrao posle odlaska iz Vojvodine u Španiju, ali ipak je stekao neko iskustvo za koje veruje da će mu pomoći.

- Nakon epizode u Španiji, mogu da kažem da sam naučio jezik i stekao iskustvo radeći i trenirajući tamo. I u Španiji 90% ekipa igra sa visokom odbranom, tako da mi taj segment Zvezdine igre neće predstavljati problem. Činjenica je da sam možda i prerano otišao u inostranstvo, teško je izboriti se za minutažu naročito kada ste mladi. To je još jedan razlog zbog čega mi je drago što sam došao ovde, i pre svega želim da pomognem ekipi da uđe u Ligu Evrope, i naravno, da osvoji titulu - dodao je on.

Sportski direktor Mitar Mrkela je naveo da crveno-beli pregovaraju sa još nekolicinom igrača, a da će klub iskoristiti mogućnost naknadne registracije jednog igrača za drugog kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, jer rok za to ističe u ponoć.

BONUS VIDEO: Srđan Plavšić u zagrljaju Slavoljuba Srnića posle pobede nad Florijanom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.