Sedeo sam iza gola i brojao minute: Sa 15 godina je stigao u Zvezdu, a sa 18 već debitovao!
Foto: Nebojša Mandić

on je budućnost

Sedeo sam iza gola i brojao minute: Sa 15 godina je stigao u Zvezdu, a sa 18 već debitovao!

Oduševljeni mladi Ilić pričao je o svom debiju u seniorskom timu na zvaničnim utakmicama

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Luka Ilić rekao je da je srećan što je što je debitovao za prvi tim, u utakmici protiv Florijane na Malti.

- Kada sam došao u klub sa 15 godina postavio sam vrlo visoke ciljeve, a najviši je bio da debitujem za prvi tim. Ne mogu da opišem koliko sam srećan i koliko mi ovo znači. Ovo je podsticaj da nastavim da treniram i radim naporno kako bih se više dokazao i dobio veću šansu - rekao je 18-godišnji Ilić za sajt kluba.

foto: Nebojša Mandić

Ilić je 2014. godine došao u Zvezdinu omladinsku školu, do sada je igrao u prijateljskim utakmicama, a u zvaničnoj utakmici debitovao je na Malti, u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Beogradski tim je prošao dalje posle pobede od 3:0 na domaćem terenu u prvom duelu.

- Dok sam se zagrevao iza gola, brojao sam minute. Tokom zagrevanja je bilo neizvesno. Kad god smo postigli gol pomislio sam da su mi šanse da uđem u igru veće, ali dva puta su protivnici vrlo brzo izjednačili pa sam sumnjao da ću na teren, ali ipak sam juče ostvario san. Prelep je osećaj odigrati prvu zvaničnu utakmicu u crveno-belom dresu, ali sve bi upotpunilo da sam debitovao na punoj Marakani pred našim navijačima. Biće prilike da osetim tu atmosferu, a izlazak na teren protiv Florijane je za mene nezaboravan - naveo je Ilić.

BONUS VIDEO: Crvena zvezda na Malti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.