SKANDAL U VOJVODINI: Navijači tukli igrača posle ispadanja od Ružomberoka! Naveo i imenom i prezimenom ko je to uradio!
Foto: Beta/Jelena Grlić

Bruka

SKANDAL U VOJVODINI: Navijači tukli igrača posle ispadanja od Ružomberoka! Naveo i imenom i prezimenom ko je to uradio!

Huligani ponovo misle da je na njima da zavode red po klubovima

Objavljeno: 13:34h

Skandal nad skandalima opet u srpskom fudbalu i opet u režiji takozvanih ili samozvanih "navijača"!

Huligani su se opet osilili i misle da im niko ništa ne može, a čelni ljudi srpskih klubova su pognuli glave i ćute pred njima! Da li će tako biti i posle onoga što su uradili "navijači" Vojvodine u Slovačkoj posle meča?

Bruka i sramota novosadskog kluba se dogodila nakon eliminacije od Ružomberoka kada je grupa navijača upala u svlačionicu posle meča i fizički napala igrača "lala" Nikolu Trujića. I niko do sada iz kluba nije reagovao tim povodom.

foto: Saša Pavlić Koky

Ali jeste sam fudbaler koji ne želi da trpi. I ne treba.

- Sedeo sam u svlačionici nakon susreta, kada je, ni sam ne znam kako, grupa od oko desetak navijača Vojvodine tamo ušla. Kako im je to pošlo za rukom – ne znam, jer reč je o prostoru u koji niko, osim samih igrača i funkcionera kluba, ne može da uđe. Predvođena Slobodanom Milutinovićem, međutim, ova grupa je, dakle, ušla u našu svlačionicu, a Slobodan me je uhvatio za vrat i počeo da me gura. Optužio me je da sam se raspravljao s navijačima iako nikom ni reč na terenu nisam rekao. Potom me je drugi od njih, mislim da je reč o Milutinovićevom bratu, udario pesnicom u glavu. Tom prilikom mi je rečeno da navijači više neće da me trpe u timu, da više neću igrati, da se na tome neće završiti i da ću: ’Videti po povratku u Novi Sad’. To što se dogodilo je prava katastrofa! U šoku sam i dalje. Sigurno je to da više nisam fudbaler Vojvodine, pokupio sam stvari i vraćam se u Beograd. Ujedno, podneću tužbu i protiv FK Vojvodina, kao i protiv onih koji su me napali, a razmišljam da preko UEFA tužim i FK Ružomberok zbog ulaska u svlačionicu lica kojima tamo nikako nije bilo mesto - rekao je Trujić za novosadski "Dnevnik".

foto: Saša Pavlić Koky

On ne želi da se i ovaj njegov slučaj, kao mnogi ranije, "poturi ispod tepiha".

- Ovo što se desilo treba da izađe u javnost, nikako ne sme da se krije, jer, ne daj Bože, ko zna šta još, pa i mnogo gore od toga, može da se dogodi. Ovakve stvari nisu prihvatljive da se dese ni u svakodnevnom životu, a kamoli na međunarodnoj fudbalskoj utakmici. Uglavnom, ne nameravam više da nosim dres novosadskog kluba, nema nikakvih prepreka da dobijem čiste papire i potražim novu sredinu, a i to ću, bude li zatrebalo, tražiti uz posredovanje UEFA - poručio je on.

BONUS VIDEO: SAMO ZA ŽENSKE OČI: Golišavi Teo sa prijateljima razbija odbojku u bazenu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.