E, ŽIGIĆU, ŽIGIĆU! Terzićeva izjava o novcu, UEFA i Ligi Evrope će naterati suze na oči svakog zvezdaša! (FOTO)
Foto: Nemanja Pančić

NEMA LOVE

E, ŽIGIĆU, ŽIGIĆU! Terzićeva izjava o novcu, UEFA i Ligi Evrope će naterati suze na oči svakog zvezdaša! (FOTO)

A, kakve veze sa tim ima Nikola Žigić i njegov transfer u Rasing Santander?!

Objavljeno:

Crvena zvezda je, za sada, na pravom putu, pošto je uspela da izbaci Florijanu sa Malte u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope ukupnim rezultatom 6:3, a u narednom kolu je čeka daleko teži protivnik, Irtiš Pavlodar.

NEK SE SPREME KAZAHSTANCI! Zvezda konačno dovela RASNOG ŠTOPERA! (VIDEO)

- Sve što zaradimo, UEFA konfiskuje i prosledi dalje. Konkretno, te pare će otići agenciji menadžera Milana Ćalasana još za transfer Nikole Žigića, a po presudi CAS (Sportskog arbitražnog suda) - rekao je Zvezdan Terzić za Informer.

foto: Filip Plavčić

Generalni direktor Crvene zvezde je još rekao da su prethodne uprave slabo poslovale i da su ostavile veliki dug koji sadašnja uprava mora da vraća na ovaj način. - Dobro bi bilo da zaradimo nešto para od takmičenja UEFA, stvarno bi nam dobro došlo za budžet. Nažalost, Zvezda te pare neće videti. Taoci smo lošeg poslovanja nekih bivših uprava, i dalje vraćamo nasleđene dugove - istakao je on.

Ljubimac Grobara, tri Srbina i bivši igrač PSŽ: Zvezda ide u Kazahstan, a ovo je sve što treba da znate o Irtišu iz Pavlodara! (VIDEO)

Dug prema Milanu Ćalasanu za transfer Nikole Žigića iznosi u ovom trenutku 1.450.000 evra, za pokrivanje čitavog duga neophodno je ući u grupnu fazu.

BONUS VIDEO: Koktel KSS povodom svetskog zlata u basketu 3x3 - Dušan Domović Bulut

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.