NEMA ŠTA DA SE LAŽEMO: Milojević otkrio šta ga IZLUĐUJE kod igrača Zvezde!
Foto: Saša Pavlić Koky

s pravom ljut

NEMA ŠTA DA SE LAŽEMO: Milojević otkrio šta ga IZLUĐUJE kod igrača Zvezde!

Strateg vicešampiona Srbije uopšte nije zadovoljan onim što je njegov tim pokazao u drugom poluvremenu revanš meča na Malti

Objavljeno: 08:38h

Nikako nije mogao da bude zadovoljan Vladan Milojević posle revanš meča prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, iako je Crvena zvezda prošla u narednu rundu.

Goleada, crveni kartoni, mesarski startovi! Zvezda je imala mnogo problema, ali je uspela da čekira kartu za Kazahstan! (VIDEO)

Ipak, crveno-beli su odigrali nerešeno u gostima protiv Florijane, tima koji je daleko ispod njihovog kvaliteta, a posebno je ljut bio trener zbog toga što je njegov tim dva puta ispuštao vođstvo.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Najvažnije je da smo prošli, odlučila je utakmica u Beogradu, a ono što je meni bitno, jer smo još u fazi priprema, a želimo što dalje da stignemo. Sve je to svakako proces. Što se tiče utakmice pokazalo se da nismo spremni za ovakav stil igre, sa preskakanjem, ali mislim da niko nije - rekao je Milojević posle meča.

Posebno se osvrnuo na mentalitet igrača sa prostora Balkana, a koji vrlo brzo poprime i stranci kada dođu. To je ono naše čim povedemo, lako ćemo.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Nedopustivo je da za šest minuta tim kao Zvezda izgubi bilo kakvu prednost. Moramo da igramo agresivno, ali to nije lako, jer se kod nas generalno igra komfornije, na "balkanski način", to me izluđuje. Kad nemamo rezultat zategnuti smo, čim imamo, ide opuštanje. Nema šta da se lažemo, Varela je dobio sve vazdušne duele i to je nedopustivo. Voleo bih da imamo temperament i strast kao igrači Florijane koji "grizu" na 0:3 - poručio je on.

Ljubimac Grobara, tri Srbina i bivši igrač PSŽ: Zvezda ide u Kazahstan, a ovo je sve što treba da znate o Irtišu iz Pavlodara! (VIDEO)

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Crveno-beli u drugom kolu igraju protiv malo poznatog Irtiša iz Kazahstana, a nemaju dobro sećanje na ekipe iz te zemlje, jer ih je pre nekoliko leta Kairat eliminisao u istoj rundi takmičenja.

- Ne znam puno o njima, ali znam da su tamo dvojica naših igrača Maslać i Živković. Oni su u punom takmičarskom naboju, imaju veliki budžet, dosta stranaca. Plus vremenska razlika, ali igraćemo i nadam se najboljem - dodao je Milojević.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija protiv Florijane

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.