RUSIJA ČEKA POTVRDU! Grof Božović dovodi reprezentativca Srbije, čoveka koji je kidao u Partizanu! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

DOBAR POSAO

RUSIJA ČEKA POTVRDU! Grof Božović dovodi reprezentativca Srbije, čoveka koji je kidao u Partizanu! (FOTO)

- Prema našem mišljenju, novac koji smo mu ponudili je na prihvatljivom nivou za igrača tog nivoa i može da se poredi sa platama vodećih igrača u konkuretskim klubovima - istakao je za lokalne medije izvor iz Arsenala

Objavljeno:

Kao što je poznato, Zoran Tošić više nije igrač CSKA iz Moskve, posle sedam godina lepe saradnje, a zbog toga je poraslo interesovanje za njega po celoj ruskoj Premijer ligi.

A, prema navodima lokalnih medija, novi klub 30-godišnjeg srpskog reprezentativca bi mogao da bude Arsenal iz Tule kod bivšeg trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića, koji od nedavno ima novog trenera.

SKANDAL! SRAMOTA! Trener Ružomberoka VREĐAO SRBE posle meča sa Vojvodinom!

Upravo na njegov zahtev navodno su i počeli pregovori oko Tošića, doskora jednog od ponajboljih igrača ruske Premijer lige. Ipak, sa CSKA je raskrstio, pa sa čistim papirima traži još jedan unosan ugovor.

foto: Printscree/youtube/AWEme

- Trenutno pregovaramo o plati. Setite se da je ugovor sa CSKA raskinuo baš zbog toga što su tražili da se odrekne trećine plate. Prema našem mišljenju, novac koji smo mu ponudili je na prihvatljivom nivou za igrača tog nivoa i može da se poredi sa platama vodećih igrača u konkuretskim klubovima - rekao je za lokalne medije jedan od ljudi iz Arsenala.

Ljubimac Grobara, tri Srbina i bivši igrač PSŽ: Zvezda ide u Kazahstan, a ovo je sve što treba da znate o Irtišu iz Pavlodara! (VIDEO)

Podsetimo, Tošić se zimus dovodio u vezu sa Galatasarajem, ovog leta najviše se pominjao Trabzon. Ali možda ipak prevagne to što bi mu Arsenal sasvim sigurno poverio ulogu lidera ekipe.

BONUS VIDEO: Srđan Plavšić u zagrljaju Slavoljuba Srnića posle pobede nad Florijanom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.