IPAK STIŽU DOBRE VESTI SA MALTE: Obezbeđen prenos utakmice protiv Florijane!
Foto: Dragan Kadić

Našli su način

IPAK STIŽU DOBRE VESTI SA MALTE: Obezbeđen prenos utakmice protiv Florijane!

Klub je uspeo da dobije odobrenje da u sopstvenoj režiji prenosi meč

Objavljeno: 15:45h

Ipak, stižu dobre vesti sa Malte za navijače Crvene zvezde! Prenosa revanš meča protiv Florijane u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope će biti!

Iako nijedna malteška televizija nije bila zainteresovana da prenosi utakmicu, a samim time onemogućila sprskim emiterima da preuzimaju signal, klub se potrudio da obezbedi svojim vernim pristalicama sliku iz La Valete.

Kako je objavljeno na zvaničnom Fejsbuk profilu Zvezde, crveno-beli su postigli dogovor sa Florijanom da dobiju odobrenje za prenos mreže na društvenim mrežama u svojoj režiji.

- FK Crvena zvezda će pokušati da obezbedi prenos preko zvaničnog Jutjub kanala ili Fejsbuka, ali postoji mogućnost da kvalitet slike bude neadekvatan. Razlog je taj što naša delegacija na Maltu nije ponela adekvatnu opremu za prenos, jer je plan bio da se radi televizijski prenos utakmice.

Ipak, smatramo da navijači žele signal sa stadiona pa ćemo se potruditi da on bude dovoljno dobar. Mnogo toga će zavisiti od kvaliteta internet konekcije, i zbog toga molimo za razumevanje - piše na Fejsbuku crveno-belih.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija protiv Florijanje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.