Real Madrid, Zvezda, Boka Juniors, Juventus... (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

...

Real Madrid, Zvezda, Boka Juniors, Juventus... (FOTO)

Utakmica izmedju Florijane i Crvene zvezde će se igrati u četvrtak od 20.30

Objavljeno:

Trener fudbalskog kluba Florijana Đovani Tedesko rekao je danas da je oduševljen Crvenom zvezdom i srpski klub je uporedio sa Juventusom, Realom i Bokom Juniors.

Da kamen zaplače: Divac je poslao emotivno pismo, svaki igrač koji je odbio reprezentaciju će u zemlju da propadne od srama! (FOTO)

Florijana je u prvoj utakmici prošle nedelje u Beogradu izgubila od Crvene zvezde sa 3:0 i imaće težak zadatak u revanšu kao domaćin.

SMENJUJU KOKEZU: Džajić postaje novi predsednik FSS, a Zečević njegova desna ruka? - Beograd mi se mnogo svideo, oduševljeni smo Srbijom i Crvenom zvezdom kao klubom. Znali smo da je Zvezda klub sa velikom istorijom i mnogo nam se svidelo igranje pred toliko publike. Zvezdu bih uporedio sa Real Madridom, Juventusom i Bokom Juniors - rekao je Tedesko novinarima na Malti.

foto: EPA/Mike Palazzotto

Italijanski stručnjak je ocenio da je crveni karton njegovom fudbaleru u prvom susretu bio nezaslužen i da je uticao na rezultat.

Pred komp i ćuti! Jedan fan je isprovocirao Štimca, a onda je usledilo BRUTALNO spuštanje na zemlju! (FOTO) - Ozbiljno smo se spremili za prvu utakmicu, ali su crveni karton i penal promenili tok. Crveni karton nije trebalo da se dosudi, ali kada ga je sudija već pokazao, bilo je veoma teško vratiti se - kazao je Tedesko.

Dijego Košta ima novi klub! (FOTO) Utakmica izmedju Florijane i Crvene zvezde će se igrati u četvrtak od 20.30.

Više nema sumnje! Otkriveno je zašto nije deo Zvezdinog tima! (FOTO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.