Više nema sumnje! Otkriveno je zašto Kanga nije deo Zvezdinog tima! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

rekao svoje

Više nema sumnje! Otkriveno je zašto Kanga nije deo Zvezdinog tima! (FOTO)

- Kanga nam se priključio kasnije. Mora da prođe dozu adaptacije

Objavljeno: 21:55h

Rekao bi neko turističko putovanje na prijatnih 30 stepeni na Maltu. Neko, ali ne i trener Crvene zvezde Vladan Milojević. Dan uoči revanša protiv Florijane, u okviru prvog kola kvalikacija za Ligu Evrope, iskusni stručnjak je poručio šta je obaveza srpskog vicešampiona.

Da kamen zaplače: Divac je poslao emotivno pismo, svaki igrač koji je odbio reprezentaciju će u zemlju da propadne od srama! (FOTO)

Bez obzira na izostanke Donalda i Kange, igrači Crvene zvezde su dobili jasnu poruku - pobedite zbog grba na dresu.

- Odigrali smo samo prvo poluvreme u Beogradu. Nemam nešto da dodam u odnosu na izjavu posle prvog meča. Radi se o izuzetno tvrdom protivniku, rekli smo da je to jedan tim koji u svakom trenutku zna šta hoće. Imaju odlike evropske ekipe, jako dobro su stajali na terenu. I sutra očekujemo taj meč. Nas ne intersuje šta je bilo prošle nedelje. Imamo neku prednost, ali igraćemo kao da je 0:0 - rekao je Vladan Milojević.

SMENJUJU KOKEZU: Džajić postaje novi predsednik FSS, a Zečević njegova desna ruka?

Moraće trener Crvene zvezde da izvrši promene u odnosu na prvi meč. U Beogradu je ostao Mičel Donald, punih 18 meseci standardni vezista crveno-belih. Milojević je sakrio karte i nije želeo da govori o Račiću ili Milijašu kao potencijalnim zamenama.

Pred komp i ćuti! Jedan fan je isprovocirao Štimca, a onda je usledilo BRUTALNO spuštanje na zemlju! (FOTO)

foto: Saša Pavlić Koky

Postoji dogovor sa pojedincima da u slučaju dobre ponude mogu da napuste kao klub. Ja to moram da poštujem. Donald nije krenuo sa nama, imam poverenje u momke koji bi trebalo da ga zamene.

Dijego Košta ima novi klub! (FOTO)

Put Malte nije krenuo ni Gelor Kanga. Za razliku od Donalda - očekivano. Imao je i lep razlog.

- Kanga nam se priključio kasnije. Mora da prođe dozu adaptacije. Lep detalj, on je postao otac. Dobio je ćerku, pokazali smo ljudskost. Odlučili smo da ga pustimo da bude sa porodicom.

Dogovoreno! Crvena zvezda rešava "slučaj Donald" sa pola miliona evra! Evo i kako! (FOTO)

Ostao je dosledan Vladan Milojević principima. Nije želeo da govori o startnom timu, čak i o manerru iz prvog meča kada je igrao Nemanja Milić.

Skandal nad skandalima! Čovek koji je izbacio Vavrinku ponižavao sudiju na Vimbldonu! (VIDEO)

- Za vas je to najbitnije, ali meni tim zavisi od mnogo faktora. Zadovoljan sam kako rade svi. Još ćemo da vidimo ko će da igra.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.