Dijego Košta ima novi klub! (FOTO)
Foto: Reuters

to je to!

Dijego Košta ima novi klub! (FOTO)

Košta je u Čelsiju proveo tri sezone, osvojio dve titule, odigrao 120 utakmica, postigao 59 golova

Objavljeno:

Dijego Košta bi u narednih par sati trebalo da napusti Čelsi.

Da kamen zaplače: Divac je poslao emotivno pismo, svaki igrač koji je odbio reprezentaciju će u zemlju da propadne od srama! (FOTO)

Kako javljaju španski mediji, sve je završeno, Košta se neće pojavljivati na pripremama za novu sezonu. Brazilac je dobio poruku da klub, odnosno trener Konte ne računa na njega, pa će se vratiti u Atletiko.

Pred komp i ćuti! Jedan fan je isprovocirao Štimca, a onda je usledilo BRUTALNO spuštanje na zemlju! (FOTO) "AS" piše da je sve dogovoreno, posle nekoliko sezona on se vraća u klub, ali neće moći da bude registrovan za tim sa "Kalderona" koji ima zabranu transfera do januara.

SMENJUJU KOKEZU: Džajić postaje novi predsednik FSS, a Zečević njegova desna ruka?

foto: Fonetap

Neće čekati da zaigra, kako sada stvari stoje postoji ideja da ode na pozajmicu u Kinu do zimskog prelaznog roka, a neimenovani tim, verovatno Tijanđin bi finansirao deo njegovog transfera.

Đukić pričao o Sumi, Leonardu, ali ono što najviše prija Grobarima su njegove reči o timu! (FOTO) Košta je u Čelsiju proveo tri sezone, osvojio dve titule, odigrao 120 utakmica, postigao 59 golova.

Nedović, Bogdan, ribe, jahta... U RAJU NA ZEMLJI! Srpski košarkaši ga BAŠ ŽIVE! (FOTO) Imao je problema sa Konteom, prošlog leta pred dolazak Italijana želeo da ode, i to natrag u Atletiko, sada će mu se želja ispuniti, a sigurno da će dobro proći i za ovih šest meseci ako ode u Kinu.

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.