SRAMITE SE! Zdravko Mamić žestoko opljuvao po "Bogu i narodu"! (FOTO)
Foto: Beta

u svom stilu

SRAMITE SE! Zdravko Mamić žestoko opljuvao po "Bogu i narodu"! (FOTO)

Pa zar treba najbolji igrač u istoriji da se oprosti od reprezentacije da bi neko stao u njegovu obranu?

Objavljeno:

Zdravko Mamić, dugogodišnji predsednik zagrebačkog Dinama i menadžer Luke Modrića uputio je kritike reprezentativcima Hrvatske i njihovom selektoru Ante Čačiću.

Luka Modrić poslednjih nedelja se nalazi na udaru hrvatske javnosti, pošto je vezni igrač Reala promenio iskaz u korist Zdravka Mamića, a zbog svega toga, mediji u Hrvatskoj se pitaju da liće njihov kapiten nastaviti da igra za nacionalni tim.

Povodom ovog slučaja niko od Lukinih saigrača mu nije pružio javnu podršku, a nije se oglasio ni selektor Ante Čačoić što mu je Mamić posebno zamerio.

foto: AP

- Gde ste selektore Čačiću? Gde ste gospodo iz HNS-a, gde ste reprezentativci? Gde ste svi koji volite fudbal i želite mu dobro? Našeg kapitena, vašeg saigrača i idola navijača širom sveta valjaju u blatu jer govori istinu i zato što ne želi da se služi mračnim silama. Udaraju ga sa svih strana, a oni koji bi trebalo da ga branećute. Razmišljam, da li je normalno da niko od saigrača iz reprezentacije ne reaguje? Zašto nema reakcije HNS-a i i selektora na ovakav tretman?

- Pa zar treba najbolji igrač u istoriji da se oprosti od reprezentacije da bi neko stao u njegovu obranu? Kakvi smo ljudi postali? Gde je nestala ljudskost i poštenje? Može vas sve biti sramota. Siguran sam- da se neko od vas našao u nevolji, Luka Modrić bi prvi stao u vašu obranu - napisao je Mamić na svom Fejsbuk profilu. Hrvatski mediji prenose da tužilaštvo veruje da je Modrić lagao kada je svedočio i promenio iskaz u korist Mamića, sa kojim je imao potpisan građanski ugovor do svoje 14. godine. Lagao je, tvrde, oko datuma kada je potpisan aneks ugovora oko podele obeštećenja, koje je Dinamo dobio od Totenhema prilikom njegovog transfera.

Luka Modrić je danas pred sudom u Osijeku svedočio povodom ovih optužbi i kratko je izjavio...

- Ja sam samo došao ovde da bih izneo odbranu i rekao istinu kao svaki put do sada. Moja je savest mirna.

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.