ZVANIČNO! Real Madrid doveo pojačanje teško 30 miliona evra! (FOTO)
Foto: Reuters

pao potpis!

ZVANIČNO! Real Madrid doveo pojačanje teško 30 miliona evra! (FOTO)

Da će Teo, mlađi brat Atletikovog Lukasa Ernandeza, zaršiti na stadionu “Santjago Bernabeu“ znalo se odavno

Objavljeno:

Desilo se i to: prvi put posle 17 godina i Santijaga Solarija igrač Atletika je direktno iz crveno-belog Madrida prešao u Real.

Teo Ernandez je i zvanično postao igrač aktuelnog šampiona Evrope, pošto je Kraljevski klub aktivirao otkupnu klauzulu, pa se Jorgandžije ništa nisu ni pitale. Mada je, kako je Real prekršio džentlmenski dogovor koji su komšije imale - a po kome (osim u slučaju kada pojedinci jednostanvo nisu bili dovoljno dobri za Los Blankose) jedni drugima nisu krali igrače - Kraljevski klub čak i preplatio 19-godišnjeg levog beka.

Naime, Ernandezova otkupna klauzula je iznosila 24.000.000 evra, a Real ga je platio 26.000.000 u tri rade, ako verujete Marki, odnosno 30.000.000 ako vam je bliži madridski As. Bilo kako, i jedni i drugi dobili su alibi, Real je ispao pošten, Atletiko pragmatičan kad su mu već ruke bile vezane.

Da će Teo, mlađi brat Atletikovog Lukasa Ernandeza, zaršiti na stadionu “Santjago Bernabeu“ znalo se odavno, a Real je danas samo potvrdio ceo posao. Supertalentovani defanzivac, koji nije stigao da debituje za prvi tim Atletika, ali je zato prošle sezone blistao na pozajmici u Alavesu, potpisao je ugovor na šest godina.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.