Zna se s kojim klubom pregovara Donald! Njegova zamena dobila raskid ugovora, ali su baš male šanse da dođe na Marakanu!
Foto: Marina Lopičić

Espreso saznaje

Zna se s kojim klubom pregovara Donald! Njegova zamena dobila raskid ugovora, ali su baš male šanse da dođe na Marakanu!

Jedan od igrača za koje je zainteresovana Zvezda postao je slobodan, međutim, teško da će se odlučiti za dolazak u redove vicešampiona Srbije

Objavljeno:

Crvena zvezda želi da vrati Gorana Čaušića na Marakanu i to nije nikakva tajna. Bivši mladi reprezentativac Srbije bi trebalo da predstavlja zamenu za Mičela Donalda, koji bi već koliko u sredu mogao da napusti klub.

U međuvremenu, Čaušić je i zvanično raskinuo saradnju sa Osasunom koja je ispala iz Primere, a to je potvrđeno i na zvaničnom sajtu kluba.

foto: Profimedia

- Klub želi da se zahvali srpskom igraču na profesionalizmu i na lepom ponašanju koje je pokazao dok je bio u crvenom dresu. Želimo mu sve najbolje u budućnosti i profesionalnim izazovima - piše na sajtu ekipe iz Pamplone.

To znači da 25-godišnji vezista ima čiste papire i može da dođe u redove vicešampiona Srbije kao slobodan igrač.

Međutim, crveno-beli nisu njegov prvi izbor, već bi on najradije karijeru nastavio u inostranstvu i to mu je prioritet u ovom trenutku.

foto: Reuters

Kako je Espreso saznao iz izvora bliskih igraču, zbog toga su vrlo male šanse da Čaušić zaduži dres kluba u kome je ponikao i vrati se u rodnu zemlju.

Sa druge strane, kada je reč o Donaldu otkriveno je i ime kluba sa kojim pregovara, a to je turska Ankara koja je nedavno dovela i Petra Škuletića. Zvezda bi bila zadovoljna ukoliko Turci budu spremni da plate 700.000 evra.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija protiv Florijane

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.