MILIJAŠ: Nije na nama da razmišljamo od Donaldu! Zvezda zna šta radi! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

ništa još nije gotovo

MILIJAŠ: Nije na nama da razmišljamo od Donaldu! Zvezda zna šta radi! (FOTO)

Crveno beli brane tri gola prednosti protiv ekipe sa Malte

Objavljeno: 16:10h

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je da njegova ekipa ide na pobedu protiv Florijane i u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali da neće omalovažavati protivnika.

- Želimo da odigramo dobru utakmicu, da ostvarimo dobar rezultat i da pobedimo. Mislim da smo kvalitetniji, ali iako imamo 3:0 iz prve utakmice, ne treba da se zavaravamo. Imamo dobar rezultat, ali ne treba omalovažavati protivnika, treba da pružimo maksimum i da odigramo što bolje - rekao je Milijaš novinarima na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", uoči puta na Maltu.

foto: Saša Pavlić Koky

U prvoj utakmici, prošlog četvrtka, beogradski klub pobedio je sa 3:0. Zvezda će, ako prođe u drugo kolo, igrati protiv pobednika duela kazahstanskog Irtiša i bugarske ekipe Dunav Ruse, a Milijaš je rekao da još ne razmišlja o drugom kolu.

- Završeno je jedno poluvreme, igramo u gostima, ne daj bože ako primimo rani gol, biće problema. Bolje da mi damo rano gol, pa onda da razmišljamo o drugom kolu. Ova utakmica je najvažnija i samo o njoj razmišljamo. Ne znam kakvog su kvaliteta te ekipe, nismo pričali o njima, znam samo da su Kazahstanci pobedili sa 1:0 u prvom meču. Možda bih više voleo Bugarsku jer je bliže - naveo je on.

1.462 PROSEČNE SRPSKE PLATE ZARAĐIVAĆE ZA NEDELJU DANA: Mesi je zvanično doneo odluku oko nastavka karijere! (FOTO)

Govoreći o Florijani, Milijaš je rekao da je ta ekipa opasna posle prekida.

- Treba što manje da im dozvolimo da se primaknu našem golu. Gledali smo ih, ali spremni smo, znamo njihove mane i vrline, ali kvalitetniji smo i to treba da pokažemo još jednom. Jaki su iz prekida, ali mi smo im dali golove iz prekida, taj kvalitet treba da nadogradimo, da igramo što bolje i rešavamo utakmice. Sigurno da će u našem prvenstvu biti ekipa koje će se braniti, a iz prekida se može lakše doći do prednosti - dodao je on.

foto: Saša Pavlić Koky

Mlijaš je rekao da ekipi neće smetati vrućina na Malti, pošto se ekipa privikla na visoke temperature i dodao je da je spreman, da se dobro oseća, a da je pitanje za trenera da li će igrati.

ZVEZDIN KAČKET NA VIMBLDONU: Nosi ga čovek koji je čuvao Madonu, Naomi Kembel i Klintona! (FOTO)

Protiv Florijane neće igrati Mičel Donald, koji pregovara sa jednim klubom o transferu. Upitan da li će to uticati na ekipu, Milijaš je rekao da to može da utiče, ali da ima igrača koji mogu da ga zamene.

- To su normlane stvari u prelaznom roku, to se dešava u svim ozbiljnijim klubovima. Klub živi od prodaje igrača, od promena i dovođenja novih. Svi koji su došli imaju šansu da igraju ako Donald završi transfer. Ne treba mi o tome da razmišljamo, klub zna šta radi, zašto to radi, a mi moramo što pre da se naviknemo na to - rekao je Milijaš.

BONUS VIDEO: SAMO ZA ŽENSKE OČI: Golišavi Teo sa prijateljima razbija odbojku u bazenu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.