Reči Miroslava Đukića su najlepša pesma za svakog partizanovca večeras! (FOTO)
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

prezadovoljan!

Reči Miroslava Đukića su najlepša pesma za svakog partizanovca večeras! (FOTO)

- Veoma sam zadovoljan. Na prvom mestu pobedom, ali igrom i odnosom prema igri, zalaganjem

Objavljeno: 22:37h

Trener Partizana Miroslav Djukić rekao je da je zadovoljan izdanjem svoje ekipe protiv Urala u pripremnoj utakmici u Sloveniji.

Bogdane, igraćeš u paklenoj ekipi! Sakramento u jednom danu doveo dve superzvezde NBA lige! (VIDEO)

- Veoma sam zadovoljan. Na prvom mestu pobedom, ali igrom i odnosom prema igri, zalaganjem. Mislim da smo dominirali, imali loptu u svojim nogama i imali šanse koje nismo iskoristili... Ali, dali smo sliku jedne ozbiljne ekipe protiv ozbiljnog rivala i zaista možemo biti zadovoljni - rekao je Đukić.

Pitali smo Rakočevića sa koja dva igrača bi izašao na crtu srpskim šampionima u basketu! Jedan je Hrvat, a drugi bi vam teško pao na pamet! (FOTO) (VIDEO)

Fudbaleri Partizana pobedili su ruski Ural sa 1:0 u pripremnom meču koji je odigran u Sloveniji.

Da se čovek naježi! Navijači Zenita došli na Kosovo i zaslužili večnu zahvalnost srpskog naroda! - Mislim da smo bili čvrsti i homogeni, nismo davali prilike rivalu, a uz to smo imali veliki posed lopte i veliki broj šansi. Zadovoljan sam time kako se igrači bore, kako pomažu jedan drugome.... Zaista sam oduševljen, drago mi je zbog njih - dodao je on.

Novi klub u trci! Velikan svetskog fudbala ne žali 50 miliona evra za Sergeja! (FOTO)

foto: Filip Plavčić

Jedini gol na utakmici postigao je Uroš Djurdjević u 88. minutu iz jedanaesterca.

DOGOVOR JE PAO! U Zvezdu dolazi čovek kojeg su Delije dugo čekale! (FOTO) - Ova pobeda je veoma bitna za naše samopouzdanje pred utakmicu protiv Budućnosti. Pored pobede, važno je i da se niko nije povredio jer nas generalna proba očekuje za sedam dana - rekao je Đurđević.

ISPOVEST MAJKE GORANA GOGIĆA: Ostali su mu mrtvom dužni! Izabranici Miroslava Đukića novu sezonu počinju naredne nedelje utakmicom protiv podgoričke Budućnosti u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

(Espreso.co.rs/B92/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.