DOKAZAO VERNOST PLAVCIMA: Teri odbio sve ponude da ne bi igrao protiv voljenog Čelsija i potpisao za bivšeg prvaka Evrope!
Foto: Reuters

Od sledeće godine u čempionšipu

DOKAZAO VERNOST PLAVCIMA: Teri odbio sve ponude da ne bi igrao protiv voljenog Čelsija i potpisao za bivšeg prvaka Evrope!

Uprkos brojnim ponudama koje je imao da karijeru nastavi u Premijer ligi, legendarni kapiten "plavaca" je odabrao klub iz druge lige

Objavljeno:

Džon Teri je ipak doneo odluku da ne završi igračku karijeru, iako su to svi očekivali nakon isteka ugovora sa njegovim Čelsijem u kome je proveo čitav svoj fudbalski vek.

Iako su mnogi očekivali da će i on kao Toti i Maldini, čitavu karijeru posvetiti jednom klubu, prekaljeni štoper se odlučio da ipak zaigra za još jedan tim.

foto: Reuters

No, on je svoje poštovanje prema "plavcima", čiji je bio dugogodišnji kapiten i legenda je kluba, iskazao tako što je odbio sve ponude iz Premijer lige, kako ne bi morao da igra protiv njih.

Zato je prihvatio onu od bivšeg prvaka Evrope, koji je upao u veliku krizu i već drugu sezonu zaredom igraće u Čempionšipu.

foto: Reuters

Teri je potpisao jednogodišnji ugovor sa Aston Vilom i zaradiće u narednoj sezoni 3,5 miliona funti.

BONUS VIDEO: Oproštaj Srđana Plavšića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.