Drulović izvodi najbolji tim protiv Voždovca od samo 100% spremnih igrača!

Traži nastavak pobedničkog niza

Drulović izvodi najbolji tim protiv Voždovca od samo 100% spremnih igrača!

Hoćemo da se plasiramo u finale i da u tom finalu pobedimo, izjavio je trener crno-belih dan pre meča osmine finala Kupa Srbije
Objavljeno: 17:47h

Trener Partizana Ljubinko Drulović rekao je da će crno-beli pokušati da nastave seriju pobeda i protiv Voždovca u osmini finala Kupa Srbije. - Kup je važno takmičenje u koje smo ušli s namerom da igramo finale i da u tom finalu pobedimo. Čeka nas zahtevna i teška utakmica sa Voždovcem, biće zanimljiva, verovatno i neizvesna... Verujem u momke i verujem da ćemo nastaviti ovu pobedničku seriju i plasirati se u naredno kolo - rekao je Drulović i dodao:

- Voždovac je u prošlom kolu odmarao neke igrače, verovatno će igrati protiv nas u najjačem sastavu, pokušaće da nas iznenadi, da nas pobedi. Mi ćemo igrati sa najboljom ekipom, možda će biti nekih promena u timu, ali igraće igrači koji su 100 odsto spremni - naveo je Drulović. Pored ranije povređenih Miloša Ostojića i Gregora Balažica, Drulović za meč ne može da računa i na Alena Stevanovića.
- Stevanović je juče pokušao da trenira sa ekipom, ali je ponovo osetio bol... Videćemo kada će da se vrati. Fabrisio se vratio. Ostali su dobro - naveo je Drulović. Utakmica osmine finala Kupa Srbije između Partizana i Voždovca igra se u sredu od 13.00 na Vračaru. (Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.