DELIJE ĆE STREFITI SRČKA! Zvezda dovodi još OSAM POJAČANJA! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

RADI SE PUNOM PAROM

DELIJE ĆE STREFITI SRČKA! Zvezda dovodi još OSAM POJAČANJA! (VIDEO)

Prema navodima srpske štampe, sprema se potpuna promena prvog tima crveno-belih pred izazove koji ga čekaju ove sezone

Objavljeno:

Jasno je da Crvenoj zvezdi trebaju pojačanja ukoliko želi da se takmiči u Evropi, ali i sa Partizanom u domaćem prvenstvu.

A, Blic prenosi informaciju da se upravo takvo nešto sprema u redovima vicešampiona Srbije. Naime, Zvezda želi da dovede osam pojačanja, a evo i kojih...

IZGLEDA DA JE STVARNO GOTOVO! Teodosić pojačava NBA velikana, poznati su i detalji ugovora! (FOTO)

Najbliži ugovoru sa ekipom iz Ljutice Bogdana je napadač Aleksandar Pešić iz Tuluza, čiji je transfer na Marakanu pitanje dana i tu više nikakvih dilema ne bi trebalo da bude.

Dilema, ipak, još uvek ima oko štopera. Pre par dana pojavila se informacija da će zlatni srpski ''Orlić'' Srđan Babić doći na pozajmicu iz španskog Sosijedada, ali pomenuti izvor danas navodi da se i dalje čeka odgovor mnogo iskusnijeg Nikole Vujadinovića.

U međuvremenu, počelo je da se razmišlja i o povratku Darka Lazića iz Alanje, a nedeljama ranije se pominjao i iskusni crnogorski reprezentativac Marko Baša, čiji dolazak u Zvezdu sada ne deluje realno, a čini se da je i levi bek Milan Rodić iz Krila Sovjetov sve dalje od Marakane.

KAKO GA NIJE SRAMOTA? Američki novinar žestoko uvredio Bogdanovića, ali i sve Srbe! (FOTO)

Ni tu se spisak potencijalnih pojačanja ne završava. Defanzivni vezista Amkara Branko Jovičić je i dalje u igri, pogotovo ukoliko Zvezdu napuste Donald i(li) Le Talek, a kada je vezni red u pitanju, ni potencijalni dolazak Gorana Čaušića ne treba još otpisati. I konačno, Nemanja Radonjić iz Čukaričkog je već dobro poznata Zvezdina želja, a njegov dolazak bi mogao da se ubrza ako Slavoljub Srnić ode u švajcarski Jang Bojs.

OVO JE ZA TEBE, MALENI: Kome je to Plavšić skočio u zagrljaj posle pobede nad Florijanom? (VIDEO)

BONUS VIDEO: #ESPRESO TVITER: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.