Milojeviću je najveća nepoznanica uz protivnika bio sam njegov tim!
Foto: Filip Plavčić

nije znao šta da očekuje

Milojeviću je najveća nepoznanica uz protivnika bio sam njegov tim!

Trener Zvezde je istakao posle debija na klupi da tek upoznaje igrače i ekipu

Objavljeno: 00:00h

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je prvi gol u večerašnjoj utakmici protiv Florijane došao u pravom trenutku i istakao da je zadovoljan odnosom igrača u prvoj utakmici u sezoni.

- Tražili smo taj momenat, gol, i on je došao u najboljem trenutku, na kraju poluvremena, plus crveni karton koji nam je olakšao da možemo da kontrolišemo utakmicu u drugom poluvremenu - rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

foto: Filip Plavčić

Zvezda je na svom stadionu pobedila Florijanu sa 3:0 u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa i mirno čeka revanš sledeće nedelje na Malti.

- Mogu da budem zadovoljan odnosom prema igri. Najveća nepoznanica pored Florijane smo mi sami. Ono što smo želeli smo ispunili i moram da pohvalim divnu publiku. Želimo da imamo vetar u leđa. Trudićemo se da dajemo sve od sebe na terenu, da se borimo i igramo. Neki put stvari nisu kako treba, ali mogu da budem zadovoljan odnosom - kazao je Milojević.

On je pohvalio sve igrače. Milojević nije želeo da govori o Ričmondu Boaćiju, uz reči da je napadač iz Gane "bitan kao i svaki ostali".

foto: Filip Plavčić

- Zadovoljan sam svim igračima, ne bih o pojedincima. Ne možete da izdvajate. Još upoznajem igrače. Zadovoljan sam odgovorom, onim što smo razgovarali. Zajedno ne znam da li smo 20-ak dana - naveo je trener crveno-belih.

Milojević je čestitao Florijani na fer i korektnoj igri.

- Rezultat je ovakav kakav jeste, ali je Florijana veoma disciplinovana ekipa. Znali smo da neće biti laka utakmica. Florijana fenomenalno stoji na terenu, trkački je dosta dobra - kazao je Milojević.

Revanš između Zvezde i Florijane igraće se u četvrtak od 20.30.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.