Šćepović i Lazović spasli Nikolića bruke na debiju, Rendžers srušio rekord, Priština primila 5 komada za pola sata! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

Kvalifikacije za Ligu Evrope

Šćepović i Lazović spasli Nikolića bruke na debiju, Rendžers srušio rekord, Priština primila 5 komada za pola sata! (VIDEO)

Razočarenje dana je Helsinki

Objavljeno: 23:50h

Odigrani su prvi mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope!

Marko Nikolić umalo se nije okliznuo i razočarao mađarsku javnost u debitantskom meču na klupi Videotona protiv Balzana sa Malte. Spasli su ga Marko Šćepović i Danko Lazović.

Do 79. minuta se mučio vicešampion Mađarske da postigne pogodak protiv Maltežana, a tek tada je to učinio Šćepović koji se par minuta kasnije obruka promašivši i jedanaesterac, to jest pogodio je prečku.

Ipak, za nešto ubedljiviju pobedu se postarao iskusni Lazović u 5. minutu sudijske nadoknade vremena.

Skoro punih pet godina čekali su navijači Rendžersa da na svom "Ajbroksu" vide evropski fudbal i dočekali su ga obaranjem rekorda Lige Evrope po broju gledalaca na jednom meču - 48.681.

Jesu, doduše, "policajci" trijumfovali minimalnim rezultatom protiv potpuno nepoznatog Progres Niderkorna iz Luksemburga, a gol odluke je postigao preiskusni Keni Miler.

Za najveće razočarenje večeri se pobrinuo Helsinki, koji je kao bivši učesnik grupne faze Lige Evrope, sada izgubio na svom terenu od velškog Kohansa.

Predstavnik Kosova, Priština, na debiju u evropskim takmičenjima primila je pet golova od Norčepinga za samo pola sata.

Prvi mečevi 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, rezultati:

foto: Printscreen/flashscore.com
foto: Printscreen/flashscore.com

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.