ZVEZDA JE IZAZVANA! Vuletić ponovo odgovorio večitom rivalu, čeka se reakcija sa Marakane!
Foto: Nebojša Mandić

Borba za titulu iz 86.

ZVEZDA JE IZAZVANA! Vuletić ponovo odgovorio večitom rivalu, čeka se reakcija sa Marakane!

"Uvaženom profesoru Ceroviću, čiji rad na polju ekonomije sa pažnjom i pijetetom pratim, želim da podvučem da mi je, kao doktoru pravnih nauka, uvek pravo zadovoljstvo kada se pravnim pitanjima nastoje baviti i pripadnici drugih profesija", istakao je

Objavljeno: 16:00h

Potpredsednik crno-belih i profesor na Pravnom fakultetu doktor Vladimir Vuletić priželjkuje da inicijativa FK Crvena zvezda za, kako crveno-beli kažu, "vraćanje titule iz 1986. godine", završi pred nadležnim telom Fudbalskog saveza Srbije.

ŠAMPIONKO NAŠA! Liju suze niz lice Milice Mandić dok iz srca i duše peva "Bože pravde" na svetskom tronu! (VIDEO)

Vuletić, koji je u sredu u opširnom razgovoru izneo svoje mišljenje povodom inicijative Crvene zvezde ozvaničene na Skupštini kluba, u reakciji na izjavu kolege profesora, doktora Božidara Cerovića poručio je da se nada da će njih dvojica ukrstiti argumente "kada za to dođe vreme". - Uvaženom profesoru Ceroviću, čiji rad na polju ekonomije sa pažnjom i pijetetom pratim, želim da podvučem da mi je, kao doktoru pravnih nauka, uvek pravo zadovoljstvo kada se pravnim pitanjima nastoje baviti i pripadnici drugih profesija - rekao je Vuletić Mondovom reporteru u Sloveniji.

JEDVA ČEKAJU MOJ NEUSPEH: Lalatović progovorio o sukobu s Ožegovićem, pozivu Zvezde u zadnji čas i mladoj reprezentaciji! - Donekle setan što nismo čuli nešto više iz domena finansija u kojoj je prof. Cerović nesumnjivo stručan, izražavam nestrpljenje da se FK Partizan, kada za to dođe vreme, pred nadležnim telom FSS argumentovano i pravnički skrupulozno pojavi kao zainteresovana strana u vezi sa zahtevima FK Crvena zvezda - dodao je u razgovoru za Mondo.

BONUS VIDEO: Doktor prekinuo operaciju da proslavi pobedu Čilea nad Portugalom

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.