SINDROM ILIJE PETKOVIĆA! Bivši trener Liverpula ubacio u igru svog nepoznatog sina od 24 godine! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić/Reuters

Nepotizam ili...?

SINDROM ILIJE PETKOVIĆA! Bivši trener Liverpula ubacio u igru svog nepoznatog sina od 24 godine! (FOTO)

Aktuelni stručnjak na klupi Seltika dao je priliku momku po imenu Anton Rodžers da zaigra za njegov tim u drugom poluvremenu

Objavljeno:

Dobro, možda smo malo preterali sa poređenjem sa Ilijom Petkovićem, ovde nije baš reč o Svetskom prvenstvu, ali nećete nam zameriti što nas je asociralo na to.

Trener Seltika Brendan Rodžers napravio je potez koji je u Škotskoj podigao veliku prašinu.

STRAHOTA U RALJI! Dva igrača tukla sudiju Petrovića, a onda su ga linčovali i navijači i redar!

On je na prijateljskoj utakmici njegovog tima sa austrijskim Lincom na poluvremenu uveo svog sina Antona Rodžersa, posle čega su se društvene mreže usijale.

Međutim, stariji Rodžers je sve objasnio medijima i naglasio da je on tu samo jer je ostao bez posla u Svindonu, pa se priprema za sezonu sa škotskim velikanom.

- Anton je krenuo sa nama samo kako bi ostao fit. Njegova sezona u Engleskoj ne počinje još nedelju dana ili tako nešto, pa sam mu ponudio da krene sa nama. Što se ulaska u igru tiče, nekoliko veznjaka nam je bilo povređeno, a znam da on može da igra. Tehnički je nadaren, ima dobar pregled igre i mislim da je odigrao veoma dobro - hvali Brendan svoga sina Antona.

VULETIĆU, HVALA TI! SVE SI TAČNO REKAO! Zvezdin odgovor potpredsedniku Partizana!

Mora se priznati da ova priča zaista malo podseća na momenat sa Mundijala 2006. kada je Ilija Petković poveo sina Dušana u Nemačku, iako je on u tom trenutku igrao u OFK Beogradu, a ni tamo se nije naigrao. To je umnogome narušilo već krhku atmosferu u svlaćionici reprezentacije koja je igrala za nepostojeću državu (SCG - mesec dana ranije referendumom je Crna Gora izglasala osamostaljenje).

BONUS VIDEO ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.