VULETIĆU, HVALA TI! SVE SI TAČNO REKAO! Zvezdin odgovor potpredsedniku Partizana!
Foto: Dado Đilas

iskoristiće njegovu izjavu

VULETIĆU, HVALA TI! SVE SI TAČNO REKAO! Zvezdin odgovor potpredsedniku Partizana!

Zamenik predsednika crveno-belih, Božidar Cerović se saopštenjem obratio javnosti nakon navoda Vladimira Vuletića

Objavljeno:

Vladimir Vuletić je u sredu žestoko raspalio po Crvenoj zvezdi i generalnom direktoru Zvezdanu Terziću zbog pokretanja inicijative da se crveno-belima priznaju titule iz 1946. i 1986. godine.

Zamenik predsednika kluba sa Marakane, profesor Božidar Cerović, odgovorio je na teške optužbe potpredsednika Partizana, svojim saopštenjem koje vam prenosimo u celosti.

foto: Nebojša Mandić

Inače, profesor Cerović je u godini kada se dogodilo čuveno "Šajberovo kolo", bio predsednik Izvršnog odbora kluba iz Ljutice Bogdana.

foto: Marina Lopičić

- Bravo Vuletiću! Sve ste rekli tačno - Partizanu je Sud udruženog rada dodelio titulu u sezoni 1985/86. na način zabranjen svim sportskim propisima, od povelje Međunardonog olimpijskog komiteta preko statuta FIFA, pa naniže. Jedinu zakonitu titulu osvojila je i to na terenu, FK Crvena zvezda što su potvrdili nadležni organi FSJ, službeno objavili, obavestili UEFA pa je FK Crvena zvezda naredne sezone igrala Kup Šampiona kao prvak Jugoslavije. Zbog toga je Skupština FK Crvena zvezda kao najviši klupski organ i zatražila da se uredi evidencija o osvojenim šampionatima koja je na nedozvoljen način menjana nekoliko godina kasnije. Zato hvala Vuletiću što je bio decidan i objasnio da je Sud udruženog rada koji danas i ne postoji tada proglasio FK Partizan prvakom u sezoni 1985/86. Njegova izjava će ogromno pojačati Zvezdine argumente. Koristićemo je - poručio je Božidar Cerović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.