SAN SVAKOG CRNOGORCA! Kristijano Ronaldo obelodanio pravu istinu oko blizanaca koje je dobio!
Foto: Reuters

NISU SIN I ĆERKA, VEĆ...

SAN SVAKOG CRNOGORCA! Kristijano Ronaldo obelodanio pravu istinu oko blizanaca koje je dobio!

Portugalski tabloidi su i ovog puta zakazali, prenevši potpuno pogrešnu vest pre skoro 20 dana

Objavljeno:

Portugal je ispao u polufinalu Kupa konfederacija od Čilea na Bravov pogon, pošto je golman južnoameričkog šampiona odbranio sva tri jedanaesterca u penal seriji postavši heroj.

A, posle tog poraza, Kristijano Ronaldo je na Fejsbuku objavio nešto što je šokiralo svetsku javnost, a tiče se njegovih prinova:

- Bio sam u reprezentaciji, kao što to uvek biva, igrao srcem i dušom, iako sam znao da su mi dva sina rođena. Nažalost, nisam uspeo da ostvarim glavni sportski cilj, ali sam siguran da ćemo i dalje donositi radost Portugalcima. Predsednik Saveza i selektor su na takav način postupili posle ovog poraza, da to svakako neću nikada zaboraviti. Što se mene tiče, srećan sam što ću konačno, posle previše vremena, moći da budem sa svojom decom - objavio je Ronaldo na Fejsbuku, dva sata iza ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Prekrečeni grafiti Delija na Marakani! (VIDEO)

Pre više od dve nedelje, portugalski mediji objavili su činjenicu da je Ronaldo dobio dečaka i devojčicu, ali najbolji igrač sveta je sada svima razjasnio, i jedno i drugo dete koje mu je surogat majka podarila su muškarci.

BONUS VIDEO ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.