NAJGORI TRANSFERI U BLISKOJ PROŠLOSTI: Ovi igrači su u Zvezdi kidali, a prodati su za šaku pirinča ili manje! (VIDEO)
Foto: Reuters/Nebojša Mandić

NEODGOVORNO POSLOVANJE

NAJGORI TRANSFERI U BLISKOJ PROŠLOSTI: Ovi igrači su u Zvezdi kidali, a prodati su za šaku pirinča ili manje! (VIDEO)

Zbog nekih od ovih poslova menadžerske agencije su trljale svoje masne ruke jednu o drugu, a navijači samo što nisu zaplakali... No, takav vam je danas fudbal u Srbiji

Objavljeno:

Verovatno ste i sami pretpostavili da je povod pisanja ove teme transfer Srđana Plavšića u Spartu iz Praga, kao i novčani detalji koji su ga pratili.

ZABORAVITE SVE ŠTO STE ČITALI! Plavšić prešao u Spartu, poznata je i PRAVA CENA za koju je kupljen od Zvezde! (FOTO)

Prvo se u medijima iz Češke i Srbije pojavila informacija da će mlađani "Atomski mrav" preći u redove češkog velikana za 1.500.000 evra, pa se onda pojavilo da će biti prodat za manje od milion, pa je pisano i da će Česi morati da se otvore 1.300.000 plus 10 odsto od naredne prodaje.

A, kada je u medije izašla informacija da je Zvezdin ofanzivni veznjak otišao za 26 miliona kruna (988.000 evra), nama je palo na pamet da se prisetimo još nekih ne baš dobrih poslova koje je ekipa iz Ljutice Bogdana tokom godina uradila.

Zvezdaši će progutati knedlu kad budu čuli šta je Plavšić izjavio na predstavljanju! Hteo je da kaže jedno, a ispalo je skroz pogrešno! (VIDEO)

Pred vama je lista od nekolicine Zvezdinih igrača, koji su na Marakani kidali, a prodati su za šaku pirinča. (pozivamo se na podatke koje je obezbedio renomirani fudbalski portal Transfermarkt)

Srđan Plavšić - 988.000 evra

Jedan od najboljih igrača crveno-belih iz prošle sezone prodat je više nego duplo ispod svoje cene, jer on prema Transfermarktu vredi 2.000.000 evra.

Florijana objavila spisak za Zvezdu! Zbog jednog podatka, Delije će se smejati tri dana bez prestanka! (FOTO)

Dušan Basta - 700.000 evra

Čovek koji je tih sezona dok je igrao u Zvezdi bio jedan od nosilaca igre, napadački veoma nadaren bek, prodat je za preko milion manje od onoga koliko je vredeo te 2008. godine.

Vladimir Stojković - 1.000.000 evra

U julu 2006. godine, posle magične sezone sa crveno-belima, u jednoj od najboljih generacija još od one "barijevske" prodat je za tačno duplo manje novca nego što je vredeo.

Ugo Vijeira - 500.000 evra

Najgore od svega vezano za ovaj transfer je činjenica da je Olimpik iz Marseja nudio 3.000.000 za Portugalca, što je Zvezda navodno odbila.

IGRAĆE NA EUROBASKETU! Zvezda srpske košarkaške reprezentacije obradovala naciju! Vreme je da se nazdravi! (FOTO)

Darko Lazić - 150.000 evra

Iako je vredeo znatno više od toga, Zvezda je morala da se zadovolji sa čak petostruko manjom cifrom od njegove tržišne vrednosti u tom momentu. Ljudi iz Anžija su samozadovoljno protrljali ruku o ruku i nasmešili se.

Marko Petković, Nejc Pečnik - 0 evra

Kao što je već dobro poznato, njima su istekli ugovori sa crveno-belima, pa nisu uspeli za njihov odlazak da zarade ni dinar!

Nenad Milijaš - 2.800.000 evra

Kada je jedan od najvernijih Zvezdinih vojnika prodat u Volverhempton Vondererse (Volvse) za ovu sumu, retko ko je primetio da je ona skoro duplo manja od 4.500.000 koliko je tada vredeo.

Desetogodišnja devojčica, privatni avion, katarska mafija! NOVI SKANDAL POTRESA FIFA! (FOTO)

BONUS IGRAČI:

Segundo Kastiljo - klasičan menadžerski igrač, koji je u crveno-belom pružao bolje partije od bilo kog stranca na njegovoj poziciji (zadnji vezni) za koga Zvezda nije videla gotovo ni dinara. Dobijala nešto malo para za pozajmice u Everton i Volverhempton. Nije poznato za koliko para je prodat, kada je otišao u Deportivo iz Kita, ali, kolika god cifra bila, Zvezda od toga nije videla ni dinar.

Nikola Maksimović - i u njegovom slučaju su menadžeri umuljali svoje masne prste. Falji (Fali) Ramadani ga je "preprodao" Anortozisu preko vlasništva treće strane, pa je jasno da Zvezda od njegovog odlaska u Torino za 2.500.000 evra nije videla gotovo ni dinar.

BONUS VIDEO ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(A. Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.