Konačno i da Miroslav Đukić kaže nešto o Leonardu!
Foto: Dado Đilas

i tako...

Konačno i da Miroslav Đukić kaže nešto o Leonardu!

Leonardo je tip igrača kojem nisu potrebne duge pripreme da bi ušao u formu

Objavljeno:

Nije dočekao Leonarda kada je očekivao, ali šef struke crno-belihMiroslav Đukić ne kuka, već je skoncentrisan samo na igrače koje ima na raspolaganju i plan da od onih koje ima na raspolaganju “skocka” tim za evropsku premijeru protiv Budućnosti.

UKLETI UKLETI CRVENO I CRNO-BELI! Izbacivali su Zvezdu i Partizan iz Evrope, pa doživljavali krah, a jedan je PROPAO NAJSTRAŠNIJE! (FOTO) (VIDEO)

- Leonardo je tip igrača kojem nisu potrebne duge pripreme da bi ušao u formu. Mi želimo da budemo kompletni što pre. Neki su imali utakmice, neki su bili na odmoru. Bitno je da zbog uigravanja što pre budemo svi na broju, jer je onda i rad daleko lakši. Moramo da napravimo igru, da se ukomponujemo i steknemo čvrstinu, a jake utakmice u Sloveniji će nam dobro poslužiti - smatra Đukić.

Igrao je za A tim Brazila, bio jedan od najvećih latinoameričkih talenata, a sada postaje najbolji posao Ivice Ilieva? (VIDEO)

foto: Filip Plavčić

Nemanja Miletić iz Vesterloa je najavljen kao prvo pojačanje, ali posao još nije priveden kraju.

- Mi smo ga gledali, ali ne samo njega. Videćemo koliko je izvodljivo da dođe. Naš cilj je da se pojačamo na toj poziciji, ali ne žurimo jer imamo kostur tima.

Dva poraza u prvoj fazi priprema, utisak je, nisu ni najmanje pokolebala Đukića.

- Partizan je veliki klub i zahtevi su maksimalni. Sposobni smo i imamo igrače koji mogu da ispune zahteve Partizana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.