Javnost je do sada videla samo dve, ali Zvezda je predstavila i treću garnituru dresova za novu sezonu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/FK Crvena zvezda

Kako vam se dopadaju

Javnost je do sada videla samo dve, ali Zvezda je predstavila i treću garnituru dresova za novu sezonu! (FOTO) (VIDEO)

Crveno-beli su prezentovali novu opremu koju je po prvi put radio novi sponzor "Makron"

Objavljeno: 14:55h

Crvena zvezda je prezentovala nove garniture dresova koje će izabranici Vladana Milojevića nositi sledeće sezone.

Klub sa Marakane od ovog leta je počeo da sarađuje sa novim proizvođačem opreme, Makronom, a ugovor je potpisan na 5 godina i ovo je njihova premijera.

Na predstavljanju pred medijima, pojavili su se direktor italijanske kompanije Martineli i predsednik crveno-belih, Svetozar Mijailović, koji su istakli da su veoma srećni zbog nove saradnje.

foto: Printscreen/Facebook/FK Crvena zvezda

- Mi nemamo potrebe da dogovaramo saradnju sa još nekim klubom iz regiona, jer smo potpisali ugovor sa najvećim klubom na Balkanu - poručio je Martineli koji je naveo da njihovu opremu nose i igrači Kristal Palasa, Lacija, Kaljarija, Nice...

I predsednik Mijailović je prezadovoljan.

- Zvezda će imato 10% zarade na inostranom i 25% zarade na domaćem tržištu od prodaje dresova. Makron je zbog statusa koji Zvezda ima u Srbiji zauzeo značajan položaj u našoj zemlji.

foto: Printscreen/Facebook/FK Crvena zvezda

O finansijskim detaljima ugovora, direktor marketinga Goran Broćić, nije želeo da govori, niti kolika će biti cena u prodaji, ali se zna da će biti i specijalnih bonusa ukoliko srpski klub izbori učešće u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.

- Ugovor koji smo potpisali je drastično veći i bonusa će biti po tri osnova: kompletna oprema za sve mlađe kategorije omladinske škole, zatim bonusi za uspehe kluba i prihodi od same prodaje dresova. Dogovoreno je i da navijači učestvuju u dizajnu dresa - rekao je Broćić i dodao:

- Cena dresova u maloprodaji je oko 80 evra, ali će sigurno biti i jeftinije. Sve će biti poznatije danas nakon sastanka sa predstavnicima Makrona. Za naše tržište ne možemo da stavimo takvu cenu, ali realna je oko 80 evra.

Igrači Zvezde će u novoj sezoni nositi tri garniture dresova, standardne crveno-bele, zatim teget plave oko kojih se digla prašina u javnosti bila, ali i treću garnituru, čisto bele, koja do sada nije prezentovana u javnosti.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.