SPUSTITE ROLETNE I LEZITE U KREVET! Nemanja Matić postao najplaćeniji Srbin ikada, Mančester opet demonstrirao ekonomsku silu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

ZASLUŽIO SI, MAJSTORE

SPUSTITE ROLETNE I LEZITE U KREVET! Nemanja Matić postao najplaćeniji Srbin ikada, Mančester opet demonstrirao ekonomsku silu! (VIDEO)

Iako ni do sada nije morao da brine o novčanom stanju na svom računu, srpski as je napisao novu stranicu "ekonomske" istorije srpskog fudbala

Objavljeno:

Skoro sve je gotovo sa transferom Nemanje Matića u Mančester junajted.

ZA PONOS SVIH NAS! Srbija ima prvaka sveta u tekvondou!

Pisali smo o tome više puta, ali novina je u tome što je veliki broj engleskih medija - među njima i oni najpouzdaniji - izašao sa visinom plate koju će srpski reprezentativac primati na Old Trafordu.

Srpski as ni do sada nije morao da brine o novčanom stanju na svom računu, ali će ovim prelaskom, ako se on stvarno i dogodi, ispisati novu stranicu "ekonomske" istorije srpskog fudbala.

NAJGORI TRANSFER U ISTORIJI FUDBALA! Liverpul je 2006. mogao da dovede Danija Alvesa, ali... Doveo je NJIH DVOJICU! (VIDEO)

U Čelsiju je dobijao 5.300.000 evra godišnje (oko 100.000 evra nedeljno), dok će u ekipi Crvenih đavola primati 9.000.000 evra godišnje, odnosno oko 180.000 evra nedeljno.

Kako navode ostrvski mediji, u Junajtedu se nadaju da će ceo posao ozvaničiti do kraja nedelje, mada bi smrt Murinjovog oca Feliksa mogla da prolongira stvar. Čelsi će na ime obeštećenja inkasirati oko 40.000.000 funti, odnosno nešto više od 45.000.000 evra.

BONUS VIDEO ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.