POTKREPIO STREPNJE GROBARA: Leonardo je već trebalo da dođe na pripreme Partizana, ali... (FOTO)
Foto: Dado Đilas

Evropa neće da čeka

POTKREPIO STREPNJE GROBARA: Leonardo je već trebalo da dođe na pripreme Partizana, ali... (FOTO)

Pred vama je prvi Đukićev raport sa priprema u Moravskim Toplicama

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana započeli su drugu, završnu fazu priprema za novu sezonu i kvalifikacije za Ligu šampiona. Počinje uigravanje tima... Kondicioni deo i rad na sticanju fizičke spreme je iza crno-belih i u Sloveniji će treninzi biti bazirani na rad sa loptom i kontrolnim utakmicama, prenosi Mondo.

foto: Filip Plavčić

Beograđani su po dolasku u Morvske Toplice, posle kratkog predaha od puta, odmah izašli na teren i odradili prvi trening, u ponedeljak pre podne drugi... Trener Miroslav Đukić zadovoljan je uslovima u Sloveniji i izborom protivnika za četiri kontrolne utakmice. Spisak igrača je značajno smanjen u odnosu na prvi deo priprema koji je odrađen na Zlatiboru.

Čekali su ga 6 meseci da dođe u Zvezdu, a posle još 6 meseci novi trener na njega ne računa!

- Ulazimo u drugu fazu, gde će akcenat biti na uigravanju i ulasku u dobru formu. Moramo da napravimo igru, da se ukomponujemo i steknemo čvrstinu. Imamo jake utakmice i sve uslove koji su potrebni da ostvarimo cilj - prvi je utisak trenera Partizana po dolaksu u Moravske Toplice.

foto: Saša Pavlić Koky

Ekipa nije stigla kompletna. Narednih dana očekuje se dolazak Leonarda, a zatim Marka Jevtovića i Uroša Đurđevića.

NEK SE SPREMI POLICIJA! Da li ovo znači da nas u Beogradu čeka NAVIJAČKI RAT? (FOTO)

- Mi želimo da budemo kompletni što pre. Neki su imali utakmice, a neki bili na odmoru... Bitno je zbog uigravanja da što pre budemo svi na broju, jer je onda i rad daleko lakši. Priključili su nam se Kosović i Janković, čekamo ostale, a onda ćemo dobiti veliki plus neophodan da budemo konkurentni u bitnom takmičenju kao što je borba za Evropu - kaže Đukić. Leonardo je imao odmor najdužih od svih, dok se, sa druge strane, Đurđević vraća posle nastupa na Evropskom prvenstvu za mlade.

foto: Dado Đilas

- Leonardo je tip igrača kome nisu potrebne duge pripreme da bi ušao u formu. Kroz utakmice koje imamo možemo da ga uvedemo posetpeno u ritam. Đuka je dobio četiri dana odmora posle Evropskog prvenstva, gde je igrao skoro sve utakmice. Važno nam je da ga osvežimo. Nije imao dovoljno odmora i dali smo mu mali predah, očekujemo ga u četvrtak u Sloveniji.

UEFA obelodanila ko sudi Zvezdi, Vojvodini i Mladosti na evropskoj premijeri ove sezone!

Leonardo je trebalo u ponedeljak da se priključi fudbalerima Partizana na pripremama u Sloveniji, ali je njegov dolazak ponovo pomeren. Ovaj put, pomešao je termine leta...

Ostatak raporta pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.