KATASTROFA! Zvezda prodala jednog od najboljih igrača za kesu semenki! (VIDEO)
Foto: Fonet

STRAŠNO!!!

KATASTROFA! Zvezda prodala jednog od najboljih igrača za kesu semenki! (VIDEO)

Dokle će ljudi u našem fudbalu da potcenjuju talente i da ih puštaju da odu toliko ispod svoje cene?!?! Zbog čega to rade?

Objavljeno:

Česi prenose da je sve gotovo!

Srđan Plavšić će postati novi fudbaler Sparte iz Praga, ali...

Ne za onoliko novca za koliko se mislilo da će otići, već za skoro duplo manje. Govorkalo se da je cifra 1.500.000 evra, a ustvari...

TEO NA SVADBI SPOJIO NESPOJIVO: A tu je bio i zaboravljeni bivši košarkaš Zvezde! (FOTO)

Pozivajući se na izvore iz kluba, svi češki mediji tvrde da visina transfera iznosi 26.000.000 čeških kruna. Po današnjem, kursu tu je nešto manje od milion evra, tačnije, 990.462 evra.

- Sve je dogovoreno između tri strane i ostalo je samo da se stavi paraf na ugovor. Transfer je težak 26.000.000 kruna, ugovor će biti potpisan na četiri godine - tvrde češki mediji.

ŽIVOTNE LEKCIJE JEDNOG BARDA! Nisu mi dali da budem prvak Evrope sa Jugoslavijom! Sadam Husein je nosio kravate koje sam mu ja poklanjao! (VIDEO)

Sparta je na trenersku poziciju dovela Andreu Stramaćonija potpisavši dvogodišnji ugovor vredan 3.000.000 evra. On će imati odrešene ruke tokom celog prelaznog roka.

NAJGORI TRANSFER U ISTORIJI FUDBALA! Liverpul je 2006. mogao da dovede Danija Alvesa, ali... Doveo je NJIH DVOJICU! (VIDEO)

BONUS VIDEO ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.