Vodiće se rat oko Stevana Jovetića!
Foto: Reuters

čudno čudno

Vodiće se rat oko Stevana Jovetića!

Crnogorski napadač i dalje je u vlasništvu Intera koji ga je stavio na transfer listu

Objavljeno:

Budućnost Stevana Jovetića je i dalje pod znakom pitanja, ali čini se da postoje ozbiljni izgleda da karijeru nastavi u Turskoj.

Naime, posle Fenerbahčea koji mu je ponudio 4.000.000 evra po sezoni, sada se javio i Galatasaraj.

Čuveni klub sa Bosfora će tokom leta verovatno ostati bez Veslija Snajdera koji želi da napusti Tursku, a ambicioznom rukovodstvu Galate je potrebno top pojačanje za takmičenje u Ligi Evrope u koju se vraća posle jednogodišnje suspenzije.

Crnogorski napadač i dalje je u vlasništvu Intera koji ga je stavio na transfer listu, a imao je sasvim solidnu polusezonu u Andaluziji gde je zabeležio 21 nastup uz šest golova i četiri asistencije. Jovetić ima u ugovoru sa Seviljom opciju da bude otkupljen za 13.000.000 evra, ali ovaj klub sada preko njegovih leđa pokušava da izvaćari Inter i dobije i njega i Evera Banegu u paketu za 20.000.000.

Takva situacija se ne dopada Interu koji gubi strpljenje jer mu je preko potreban novac od prodaje Jovetića ovoga leta. Otuda i pozitivni signali na raspitivanje Galatasaraja koji je spreman da otkupi Crnogorca ukoliko ne uspeju da angažuju prvu želju, Francuza Batefimbija Gomisa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.