Kad god je bitno, on zakaže! Katastrofalni Akinfejev izbacio Rusiju sa Kupa konfederacija! (VIDEO)
Foto: EPA, Tolga Bozoglu

kriminalno!

Kad god je bitno, on zakaže! Katastrofalni Akinfejev izbacio Rusiju sa Kupa konfederacija! (VIDEO)

Vreme je da su Zbornaja zahvali Igoru na uslugama

Objavljeno:

Fudbalske reprezentacije Portugala i Meksika plasirale su se u polufinale Kupa konfederacija, nakon što su u utakmicama u subotu savladale Novi Zeland 4:0, odnosno Rusiju 2:1.

Šampioni Evrope Portugalci rutinski su odradili posao protiv Novozelandjana golovima Kristijana Ronalda u 33. minutu iz penala, Bernarda Silve u 38, Andrea Silve u 80. i Nanija u 90. minutu i osvojili prvo mesto u grupi.

Istovremeno, u direktnom obračunu za polufinale Meksikanci su u Kazanju iznenadili domaćina turnira i to posle preokreta.

Rusi su poveli preko Aleksandra Samedova u 25, pet minuta kasnije izjednačio je Nestor Arauho, a pobedu Meksikancima doneo je Hirving Lozano u 52. minutu.

Sve na dušu Igora Akinfejeva

Takođe i VAR je radio u punom sjaju. Sudija Al Mirdasi je čak dva puta morao da se pomaže video-snimkom, prvi put kada su Rusi tražili penal posle starta nad Smolovim, a drugi put kada je Meksiko preko Morena poveo sa 3:1.

I pored toga što je bilo osnova, snimak je rekao da nije bilo prekršaja, dok je gol Meksika poništen, i pored toga što su se igrači već radovali.

(Espreso.co.rs/Blic/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.