PARTIZAN ODBIO SVE PONUDE ZA LEONARDA: Iliev ga lično vozi na pripreme, ali ne garantuje da ga neće prodati!
Foto: Dragana Udovičić

Dobre vesti za Grobare

PARTIZAN ODBIO SVE PONUDE ZA LEONARDA: Iliev ga lično vozi na pripreme, ali ne garantuje da ga neće prodati!

Sportski direktor crno-belih poručio da Brazilac sigurno ostaje do kraja kvalifikacija, a onda ga možda i prodaju

Objavljeno: 11:13h

Raznorazne,različite i oprečne informacije stižu prethodnih dana do navijača Partizana u vezi sa ostankom ili odlaskom ponajboljeg igrača Leonarda.

Oglasili se Đukić i Iliev povodom Partizanovih loših rezultata! Pominjali su i Mesija! (FOTO)

Sa strepnjom i nestrpljenjem Grobari iščekuju da Brazilac konačno stigne u Srbiju i priključi se saigračima na pripremama, a u međuvremenu kolaju vesti o tome da je čas dogovorio transfer sa jednim, čas sa drugim klubom, te da neće da dođe, i ostalo.

foto: Filip Plavčić

E sada je svim spekulacijama stao na kraj sportski direktor crno-belih Ivica Iliev, koji je u izjavi za "Kurir" poručio da će on lično automobilom odvesti sjajnog vezista na drugi deo priprema u Sloveniju.

- Niti postoji neka klauzula od 2,5 miliona evra, po kojoj moramo da ga pustimo, niti postoji priča o novom ugovoru, niti postoji bojazan da će Leonardo otići. Nas dvojica se čujemo svaki dan, u nedelju stiže u Beograd, da bismo dan kasnije zajedno krenuli u Sloveniju. I to ga ja vozim - rekao je Iliev.

foto: Filip Plavčić

Ipak, nije mogao da kaže da Leonardo ostaje sigurno još godinu dana u Humskoj, i naveo mogućnost da bi mogao da napusti klub u avgustu.

- Ne kažem da njega ili nekog drugog nećemo prodati na kraju kvalifikacija, niti kažem da hoćemo, ali je sigurno da to nećemo uraditi sada. Mi smo sve ponude za njega odbili, čak i neke od tri miliona, jer on vredi mnogo više.

BONUS VIDEO: Autobus Crvene zvezde prolazi pored treninga Partizana na Zlatiboru

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.