NULA! Rudar je bio tvrd orah za Zvezdu, meču sa Crnogorcima prisustvovao i Nikola Peković! (FOTO)
Foto: crvenazvezdafk.com

bez golova

NULA! Rudar je bio tvrd orah za Zvezdu, meču sa Crnogorcima prisustvovao i Nikola Peković! (FOTO)

Utakmicu su počeli Aleksandar Stanković, Filip Stojković, Dušan Anđelković, Vujadin Savić, Abraham Frimpong, Damjan Le Talek, Mičel Donald, Slavoljub Srnić, Džon Ruis, Rikardinjo i Ričmond Boaći

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su na Zlatiboru nerešeno bez golova sa Rudarom iz Pljevalja, u generalnoj probi pred početak sezone.

Zvezda je bila bolja i imala je nekoliko dobrih prilika u prvom poluvremenu, dok je Rudar u drugom delu dva puta imao šansu jedan na jedan, kada je odlično intervenisao mladi golman Aleksandar Stanković.

Dve izgledne prilike da donese pobedu crveno-belima imao je pred kraj Vanja Vučićević, ali je prvi put promašio, a drugi mu je odbranio golman.

foto: Marina Lopičić

Utakmicu su počeli Aleksandar Stanković, Filip Stojković, Dušan Anđelković, Vujadin Savić, Abraham Frimpong, Damjan Le Talek, Mičel Donald, Slavoljub Srnić, Džon Ruis, Rikardinjo i Ričmond Boaći.

Igrali su još Luka Adžić, Uroš Račić, Milan Pavkov, Stefan Milošević, Marko Gobeljić, Vanja Vučićević, Nenad Milijaš i Vladimir Jovović.

Utakmica je privukla veliku pažnju publike na Zlatiboru, tako da je stadion "Švajcarija" bio pun, a među gledaocima je bio i Nikola Peković

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.