Grom iz vedra neba! Eksplozija! Svetski transfer rekord, Čelsi završio posao sa igračem Juventusa! (VIDEO)
Foto: AP

opa!

Grom iz vedra neba! Eksplozija! Svetski transfer rekord, Čelsi završio posao sa igračem Juventusa! (VIDEO)


Podsetimo, Dani Alveš je već otišao, potpisaće za Siti, pa Juve ostaje praktično bez oba startna beka iz prošle sezone

Objavljeno:

Englezi su ubeđeni, Juventus je navodno pristao da proda Aleksa Sandra.

SRBI, NBA I DRAFT! ISTORIJSKI PODSETNIK: Ko? Kada? Koji pik? Ko je igrao, a da nije draftovan? Ko je draftovan, a nije igrao? (FOTO) Prema navodima sa ostrva, dogovor je postignut, Brazilac će se preseliti u Čelsi za 60 miliona evra, koliko je i PSŽ platio najskupljeg defanzivca ikad Davida Luiza.

U Italiji ćute, ako je ovo istina, levi bek Juventusa postaće najskuplji bek u istoriji. Iz kluba su odbili ponudu od 50 miliona prošle nedelje, ali je direktor Marota rekao da neće nikoga zadržavati protiv njegove volje.

POTAPAAAAJ! Dominantni Delfini sa 19 komada podavili nesrećne Japance! (FOTO) Sandro bi zarađivao u Čelsiju oko 5 miliona evra po sezoni, Juve mu je ponudio novi ugovor, ali za manji novac.

BRUTALNO PRIZEMLJENJE: Bolden je prvo rastužio Delije, a onda je on spušten na zemlju i to nimalo nežno!

Za sada nema potvrde, no, prema informacijama Engleza, Italijani neće zadržavati Brazilca koji je igrao odlično prošle sezone, a doveden je pre dve godine za 26 miliona evra iz Porta.

ĐOKOVIĆ NAJBOLJI NA SVETU POSLE VIMBLDONA! Zvuči kao naučna fantastika, ali je još kako moguće! Zamena bi mogao da bude Gereiro iz Dortmunda, ili De Šiljo koji može da igra i levog beka, a Juventusu je zanimljiv i Darmijan iz Junajteda. Podsetimo, Dani Alveš je već otišao, potpisaće za Siti, pa Juve ostaje praktično bez oba startna beka iz prošle sezone.

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.